Aishwarya Rai in bikini, korte topjes en rokjes

Nog even wachten en dan kun je dit zien in de Bollywood film Dhoom 2. De voormalige miss Universe, die voorheen voornamelijk in films te zien was in Indiase kledij, zal voor het eerst te zien zijn in ‘super sexy’ kleding. “Ash heeft nooit in een film gespeeld met deze ‘sexy looks’. Voor het eerst zie je haar in korte rokjes en bikini topjes, en ik zou zeggen wow! Het is een positieve verandering en ze ziet er echt ‘hot’ uit”, aldus Bipasha Basu die de stoere agente Shonali in Dhoom 2 speelt. Ash geeft zelf aan dat ze niet snel weer te zien zal zijn in een bikini. In deze film spelen ook andere Bollywood sterren zoals Hrithik Roshan, Abhishek Bachchan en Uday Chopra. Voor iedereen die niet kan wachten, hier alvast een preview: © Bollywood.NL

48 REACTIES

 1. Yash raj had EERDER bekend gemaakt dat ze voor het eerst in een bikini zou acteren. Maar ja ik ben benieuwd. Op de foto van de cd hoes ziet ze er ook hot uit. Veel beter dan Bipasha deze keer. En ik ga het zeker kijken in de bios.

 2. wauuuuuuuuuuuuuuu ash super sexy ik kan niet wachten wanner ik ga deze film zien dat lijkt me en hit van deze jaar go ash doe verder je ziet geweldig uit love you bay aby

 3. Hrithik is de grootste ster in India. Dhoom 2 word een blockbuster net als Krrish. Hahaha wat hebben de srk fans hier op te zeggen?

 4. Die film moet ik ckkr zien !:D
  Aish doet weer is een keer wat anders!
  Ze zullen het allemaal vast gOed dOen!

  xxx

 5. Ik ben een shahrukh fan en moet je horen: die lelijkerd hritik is gewn nada vergeleken met die sgattige, leuke SHAHRUKH KHAN!! die hritik is een lelijke jaloerse aap!! en eigelijk weet ik niet wrm mensen hem leuk vinden!!

 6. srry hoor mensen ik heb die film al gezein vrijdag 24 november was die in de bios hij is kk hardt kuzss

 7. maar als ik mijn mening mag geven vind ik dat iemand van 33 niet in zulk soort kleding kan lopen maar dat is wat ik vind maar bips ziet er ook erg hot uit ik vind zelfs dat ze er beter uit ziet dan ash

 8. mensen ze is een actrice dus dan moet se er in lopen maar ik zij ook al ik heb die film gezien hij is gwn de bom beter dan dhoom maar met john abraham is het gwn hardt lkkr gespiert lijf maar doei

 9. Aishwarya in een saree is m0oiier dan al die andere shit..=)

  @BOLLYWOOD ROCK
  meid hoor je wel wat je zegt? hritik is echt geen grotere ster dan srk echt niet..
  ik zeg niet da hij slecht is ik vind hem na srk de beste acteur.. maar hij is ZEKER niet groter dan srk dit zeg ik niet om lullig te doen he..

  en als hrithik groter was dan hrithik en als hritik beter zou zijn geweest.. dan zou hritik niet zeggen: ”Ik neem voorbeeld van srk en hij is mijn idool”. Dat zou die dan ni zeggen.. als ik die link van die intervieuw kan vinden stuur ik hem..;)

 10. BOLLYWOOD ROCK @@
  snap niet dat je so iets segt je lijkt wel de bodyguard vanm hrithik en trouwens ik vond DON veel leuker dan DHOOM 2

 11. zeg mensen aishwarya heeft geen bikini aan waroom schrijven ze nu dat?ik heb de film gezein allen bipascha speelt met bikini niet aish.

 12. payel ge ziet zeker gek hoe kunt je din vergelijken met dhoom2 dhoom2 is de beste dan don en met schahrukh dat is zijn eerste slechte film saaie film don dhoom2 is zalig

 13. Waarom doen mensen moeilijk? SRK is niet te vergelijken met Hrithik. Zowel wat betreft uiterlijk, leeftijd, acteren en dansen. Dat betekent niet dat de een slechter is dan de ander. Ze zijn niets voor niet beide immens populair. Dit jaar was echt Hrithiks jaar dat kan men niet ontkennen (Krrish, Dhoom). Maar evengoed is SRK ondanks de slechte recensies die hij dit haar kreeg, nog steeds populair.

 14. martin als je de film DON ziet dan ga je heus wel anders denken hoor ik heb dhoom2 nog niet gesien maar weet seker dat DON op nummer 1 staat. en sajana ben het 50 procent met je eens ok al was ik heel boos op jou want ik ben de grootste fan van srk

 15. Ik ben het helemaal eens met jouw Sajana. O,ja ik heb de film gezien !,, De liedjes waren erg leuk. Je kan Op yOutube Ook gewoon die film kyken ! Maar zOnder ondertiteling ! Maar kga weer doei doei,,

 16. Beste redactie,
  Ik heb wat informatie gevonden !
  Misschien is het wat voor jullie ?
  Ik ben niet echt zo goed in Engelse teksten vertalen.
  ans upset over Ash’s kiss in Dhoom 2

  Mumbai, Nov 25: Grapevine has it that an onscreen kiss between ‘Queen of Hearts’ Aishwarya Rai and ‘super cool’ Hrithik Roshan in Dhoom 2 (released on Friday) has apparently upset the ‘first family of Hindi film industry’.

  According to media reports, Abhishek Bachchan has conveyed the displeasure of the family in clear terms to Bollywood sweetheart, who had so far avoided an actual onscreen kiss with any of her co-stars.

  It is believed that the Abhi-Ash relationship hit turbulence on Sunday when the Bachchans were invited to Yashraj Studio for an exclusive preview of Dhoom2. The former Miss World too had especially flown down from Jaipur where she is shooting for Ashutosh Gowarikar`s Akbar-Jodha.

  According to sources, Ash`s lip-lock with Hrithik in the film did not go down well with the Bachchans.

  Interestingly, Abhishek is also among the stars of Dhoom 2. Naturally, he was aware that there were some passionate scenes between Hrithik and Ash. However, Bachchan scion reportedly became very upset on seeing the finished product.

  Reports also suggest that since the screening, the lovely ‘onscreen and alleged off-screen’ couple have been confronting uncomfortable questions from the press about the hot kiss. The fact that Ash is donning skimpy costumes in the movie is also one of the reported causes for the tension among the Bachchans.

  Ash attends Shveta Nanda’s kids’ birthday party with Abhishek

  Meanwhile, Ash was seen attending the birthday party of the children of Abhishek Bachchan’s sister Shveta Nanda at her residence in Delhi. Reports suggest that Ash seemed to be feeling quite at home on the occasion and behaved like one of the family members, making it very apparent that everything was fine between them.

  Deze info heb ik van http://www.zeenews.com/pics/ENT/ashabhiiigpoood_news.jpg
  Maar ik ga weer hoor !
  Dag Dag !
  Vriendelijke groeten van Rascilla

 17. Aishwarya is nou eenmaal kkkkkk lekker he
  in bikini helemaal oehlala.Zem moet alle films dit dragen.Ze is in ieder geval kk lekker

 18. DOn is kk gaar dhoom 2 is gewoon gevaarlijk en ikheb ze alletwee gezien
  aishwarya en hrithik passen eigenlijk wel bij elkaar zij moesten trouwen inplaats van abhishek en zij

 19. ik vond om eerlijk te zijn dhoom2 niet zo leuk het viel me tegen had meer verwacht van een film waa iedereen zo enthiousiast over deed maar don vond ik wel leuk maar uit beide films waren de liedjes erg leuk

 20. het is wel leuker dat die john abraham er niet meer is speelt, sorry voor de mesen die john abraham goed vinden spelen

 21. lhallo ik hou van uwe muzieck egt en je ben zoooooooooo MOOI MOOI MOOI MOOI MOOOOIIIIIIII ALLE SCHAT IK HOU VAN UUUU EGT WAAR I LOVE YOU WERI MACH XXXXXXXXXXXX

 22. Waarom moet men zich altijd sexy en bloot kleden
  om geliefd te worden bij zijn fans?

  Aishwarya Rai is een super mooie vrouw!
  al this sexy gedoe is niet nodig!

 23. eyzz ik vind hrithrik een heel goeie acteur en zeker bij dhoom 2.
  het was een geweldig film zeer mooie liedjes en alles was mooi vond ik. maar één ding vind ik nie da het kan hrithrik vergelijken met sharukh khan, hij is al heel lang de beste acteur geweest en nie omda hij één jaar geen egt goeie filmen heeft gespeeld, da hij niets meer waard is of geen goeie acteur meer is!! hij is sharukh khan van vroeger en blijft ook één van de beste of gewoon de beste acteur!! bv denk aan veer-zaara, k3g … zijn filmen die mss weinig kunnen voorkomen. en dan voor één jaar dat hrithrik de beste acteur is kan hij nie vergeleken worden met sharukh khan die al heel lang de beste acteur is geweest. maar wees zeker dat sharukh khan gaat zijn talent weer laten zien, de sharukh khan van altijd!! en hrithrik is ook een geweldig acteur , niet verkeerd begrijpen maar door dhoom heeft die veel succes gewonen en ook de beste acteur van deze jaar. maar tog voor één jaar kan hij nie zomaar beter dan sharukh khan worden…
  ciao —>> het is maar mijn mening

 24. don was leuker

  bij don zat ik tenminste in de spanninge n bij dhoom 2 wist ik het al en ik werd hem ook helemaal zat alleeen de leidjes ziijn wel leuk

 25. Heeyys mense ik vind hritik roshan egt een knappe goeie acteur mmar srry hoor hij kan nie tippe aan sharukh khan ik bedoel hij heeft minstens drie keer zoveel (mooie) films gemaakt als hritik bijv. zoals eerde genoemd veer zara, kabi khushi kabi gham, kuch kuch hota hai, mohabetein enz. enz. ik vond dhoom twee eigelijk nie so leuk als 1 Johnny Abraham is so leuk!!!!!!!! maar vond m wel gaaf ik bedoel hritik roshan is soooooooooo sgattig en aishwarya ray super knap sei is mn favo sctrice!!!!!!!!!

  Bye

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.