Rani Mukherjee zegt sorry, maar…

Bollywood - Rani MukherjeeAfgelopen maandag raakten de bodyguards van Bollywood actrice Rani Mukherjee in gevecht met de pers, terwijl Rani bezig was een scene op te nemen voor de film “Chudiyan”. De problemen ontstonden toen enkele journalisten probeerden te dichtbij de cast van de film te komen. Ook bij Rani Mukherjee en Konkana Sen Sharma. Deze dames waren net bezig met een opname aan de Ganges Rivier. De journalisten beschuldigden de bodyguards ervan dat deze hen uitlokten.

De volgende dag verontschuldigde Rani zich voor het gedrag van haar bodyguards, maar verwachtte van de pers ook een excuus. ” Namens mijn productiemaatschappij, bied ik mijn excuses aan de pers aan als er wangedrag van onze kant heeft plaatsgevonden. Maar willen ook dat de media zich verontschuldigen, want als zij zich hebben misdragen, moeten zij zich niet schamen om hun excuses aan te bieden. Wij nemen hier een film op en na de opname geven wij interviews en fotoshoots en that’s it. Wij zijn geen mannelijke acteurs, maar elegante vrouwen. Dus als jullie chaos willen veroorzaken, zullen wij dit zeker niet leuk vinden,” aldus de kleine pittige Bollywood actrice. © Bollywood.NL

21 REACTIES

 1. Goed gezegd (Maha) Rani !!!

  die domme pers zit egt altijd achter je aan en elegante vrouwen hebben ook privicy !!!

 2. oo vet leuk film ”
  ik wil die zo graaag ziennnnn
  maar het is nie leuk salman khan mij sgatje gaat dood nie het film oo dan zal die film nie meer leuk zij
  oo en John Abraham hij kan helemaal nie dansen en hij kan helemaal nie acteren man
  ik weet nie wrm hij acteur genoemd wordt
  doeiii de groetjes van salmanloverrrrrrrrr

 3. Hey mensen,
  Dankzij de pers kunnen wij nog wat lezen over alles en nog wat.En dat Rani gelijk heeft twijfel ik ook niet ,maar het zijn wel haar bodyguards die arme journalisten willen slaan.Kijk wat Rani ook zegt:Wij zijn geen mannelijke acteurs, maar elegante vrouwen.ELEGANTE VROUWEN!!!! BHAAP RE.

 4. ja ik vind ook dat rani kapsones krijgt maar ze is een goede actrisse en ze heeft het wel goed afgehandeld vind ik

 5. Ja inderdaad, ook al is ze in de realiteit heel erg hoogmoedig, alsnog is ze een goede actrice en maakt ze leuke films

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.