Douane onderzoekt pakketje voor Aishwarya

Aishwarya RaiBollywood superster Aishwarya Rai is opgeroepen door de Indiase douane om tekst en uitleg te geven over een poststuk dat aan haar gericht is. Het pakketje, dat gepost is vanuit Nederland en enkele weken geleden op een Internationaal postkantoor in Mumbai is binnengekomen, bevat 23.000 Euro aan cash. In India is het verboden om meer dan 5.000 roepees (111 US dollar) vanaf het buitenland via de post te ontvangen. Volgens een douane officier is het geld wellicht een betaling voor een buitenlandse show die gegeven is door de Bollywood actrice. © Bollywood.NL

11 REACTIES

 1. Geachte redaktie,

  Het zou prettiger zijn voor Aishwarya Rai fans en de lezers van uw website als u volledige informatie geeft. Dit pakket is afkomstig uit Nederland en de afzender is een man. In die pak zak zit een DVD player, a Ralph Lauren Polo T-shirt en die € 23.000. Er staat nergens in (Indiase fysieke kranten of op Indiase Internet kranten)dat dat geld mogelijk afkomstig zou zijn van een buitenlandse show.

  groet,

 2. Bedankt voor je toelichting op het bericht.

  Ons bericht is volledig: De Indiase vestiging van het gerenomeerde persbureau AFP meldt: ..The official said the packet may have been sent as payment for the star’s overseas dance shows..” . Dus ’Volgens een douane officier’, niet volgens ons. Begrijpelijk lezen is ook een kunst.

 3. WHOOOOOOW!!!!!!!! Van wie zou die pakje zijn??????? Uhmmm………..??????!!!!!

  Groetjes van : PriyANKA

 4. het is toch gewoon duidelijk dat se haar schuld probeert af te betalen ik weet niet van voor schul mar dat stond wel op een site

 5. hallo allemaal hoe is het met jullie.
  ik wou iets vermelden ash gaat trouwen met abhishek bachcen het zou leuk worden he ze passen bij elkaar heel goed .
  maar er is een probleem ze gingen een dag een nacht in mandir blijven omdat er geen goede horescoopen waren voor hun trouwfeest.
  maar uit eindlijk is het weer tijd om een trouwfeest te laaten gaan op 30 -2-2007.
  alvast gefeleciteert

 6. […] Vorige week kon je hier lezen dat Bollywood ster Aishwarya Rai een kostbaar pakje (met o.a. 23.000 euro’s) van iemand uit Nederland ontving. Hiervoor werd ze op het matje geroepen door de Indiase douane. Het Algemeen Dagblad schreef gisteren een uitgebreid stuk hierover. Volgens de krant is India in de ban van een filmfan uit Rotterdam die het pakje verstuurde. De jongenman, genaamd Avineshwar en wonend in een rijtjeshuis in Hoogvliet, zegt ‘gefascineerd’ te zijn door Bollywood. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.