Hrithik Roshan best betaalde Bollywood acteur

De populaire Bollywood ster Hrithik Roshan wordt binnenkort de best betaalde acteur in Bollywood. Meneer staat namelijk op het punt een contract met de firma Adlabs Films te tekenen voor drie nieuwe films. Hrithik krijgt hiervoor een slordige Rs.350 million (US$ 6,2 miljoen), veel meer dan bijvoorbeeld de Rs.70 million (US$ 1,2 miljoen) die Aamir Khan kreeg voor ‘Rang De Basanti’. Leuk voor Hrithik, maar critici zijn bang dat met dit bedrag de salarissen van andere acteurs extreem snel zullen stijgen. © Bollywood.NL

Bollywood - Hrithik Roshan

34 REACTIES

 1. Hrithik is nieuwe BAADSHAH van BOLLYWOOD.

  KRRISH – Blockbuster
  Dhoom 2 word ook zeker een grote hit door hem!

 2. hij heeft echt goede films gemaakt. Dus het is wel verdiend dat hij zo veel verdiend. En er komen nog meer goede films met hem.

 3. HeeY ..Ik geloof hun best wel want hij is een kanje ik HOu van hem hij speelt mooi
  HIj kan boos spelen,verliefd,gemeen,jarloes
  enz noem maar op man …
  P:P dus daarom verdient die meer dan allmaal ..
  Doeii ik ga Doeii

 4. Goed gedaan, Hrithik! Vind ik heel knap van hem hij is weer helemaal terug!!:P

  -XXX-SHILPAS-XXX-

 5. wow ik hou heel erg veel van hem, hij is de beste man hij kan alles goed.hrithik jij bent de beste dus hij verdient het ook veel goed zo ga zo door
  Love you Hrithik
  XXXXXXXXXXXX Gr afghan_herat_girl

 6. Hij verdiend het echt!!!! Hij is zo een innemende acteur en de beste danser ooit! Het is positief nieuws, want het laat ook zien dat India blijft groeien als wereldeconomie!

 7. ja je hebt het verdient hrithik je bent men schatje ik hou van je en ook van je films zeker kkkg en koi mil gaya en dhoom2 ik wens je nog heel veel geluk hou van je dada
  xxxsakinaxxx

 8. hij heeft het verdeint moet ik toe geven. Toen ik sijn eertse films sag dat ik so van oke wei heeft die idioot nou toegelaten maar toen ik de film krrish had gesien wist i seker dat hij een talent had en du s recpecteer ik heb nu

 9. hrithik roshan je hebt het verdient en ga zo door. ik weet niet wat jullie zeggen maar hrithik roshan is van mij ja dus jullie moeten niet slijmen bij hem. ik heb alle films van hem maar ik bedoel het goed meiden hij is ook van jullie. als ik groot word en ik vind hem niet leuk meer. dan blijft hij toch in mijn hart.
  jongen je heb het verdient
  xxxxxxxx sabrina
  en nog iets je films zijn de beste maar je blijft ook de beste. ik ga jullie iets vertellen toen ik klein was keek ik al toen ik 4 was. weet je welke film ik de eerst keer van kabi kuchi kabi gam die film is echt leuk en zielig. maar ik moet er vandoor jongen
  goed gedaan.
  en je film dhoom:2 is de best
  groetjes xxx sabrina

 10. Yeah wouw kei tof! Voor hem en zijn vrouw die wordt steedt rijker en rijker!

  ik ben blij voor je Hrithik ga zo door!

  Best of luck!

  xx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.