Danceplaten met oude Bollywood beats

Bollywood - Bombay ConnectionTien jaar geleden werd Edo Bouman samen met zijn compagnon Milan Hulsing gegrepen door de merkwaardige schoonheid van de filmmuziek uit Bombay. Wat begon met de aanschaf van de soundtrack van de Bollywoodfilm Hare Krishna Hare Rama uit 1972, leidde uiteindelijk tot het verzamelen van tal van Bollywood-soundtracks die nu in compilaties op album zijn uitgebracht.

De soundtracks zijn verzameld op twee compilatiealbums onder het eigen label Bombay Connection. Volgens Bouman is dit nog maar het begin. Hij is van plan een hele reeks Bollywoodcompilaties uit te brengen. De plaat met psychedelische hippiemuziek moet nog uitkomen, net als het album Monster Masala met horrorsoundtracks.
© Bollywood.NL

2 REACTIES

  1. Hi Edo , ik las een artikel over je muziek . Ik ben muzikant en maakte eind jaren 70 al space-muziek met beats . Misschien interessant voor je om uit te brengen op je label . Met groet , Kees de Leeuw (sourceofsound@hotmail.com )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.