Bombay Connection in Paradiso

Bollywood Gunmaster-GParadiso (Amsterdam) is op vrijdag 20 oktober het decor voor een Bollywood avond in het kader van het Rocket Cinema Film Festival. Gerry Arling, samen met turntable wizard Kypski en andere muzikanten (Kypski – turntables, Sathyam Sheoratan – tabla, Jan Klug – fluit, sax, Hans Kaldeway – toetsen, loops, Harry Arling – drums en Gerry Arling – bass, gitaar, Tammo Heikens – sitar) maakt een nieuwe soundtrack voor de film Gunmaster G-9, een funky Indiase James Bond film uit 1979 met karate gevechten, motor achtervolgingen en onderzeese hoofdkwartieren. De danseres/choreografe Sujata Goel zal haar stuk Disco Dancer uitvoeren, een choreografie op een stuk uit de gelijknamige Bollywood film uit 1982. De choreografie voert zij op met de danser Tarek Halaby (Palestina/VS). Tenslotte zullen de fervente Bollywood verzamelaars Edo Bouman en DJ Johanz de funkieste tunes draaien uit hun collecties, vergezeld van projecties van de kleurrijkste en verbazingwekkendste Bollywood clips. © Bollywood.NL (via Ingrid Jonker)

2 REACTIES

  1. lijkt me leuk,

    k zou best willen gaan kijken eigenlijk.
    weet iemand of het voor open publiek is???

    groetjes naima

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.