Hema Malini viert 58ste verjaardag

Bollywood actrice Hema Malini viert vandaag (maandag 16 oktober) haar 58ste verjaardag. De actrice werkt al bijna 40 jaar in de Indiase filmindustrie en mag met recht één van Bollywood grootste actrices ooit worden genoemd. Ze begon haar carrière in 1968 met acteur Raj Kapoor in de film “Sapnon Ka Saudagar”. De film was geen groot succes, maar ze ging daarna al snel naar filmstad Mumbai.
Bollywood Hema Malini
Daar scoorde ze haar eerste grote hit met acteur Dev Anand in de film “Johny Mera Naam” (1970). Daarna ging het snel en scoorde ze met name met acteur Dharmendera een aantal hits achter elkaar. Met hem trad ze in het huwelijk en kreeg ze twee kinderen Esha en Ahana. Na een lange afwezigheid maakte ze in 2003 een comeback als de vrouw van Amitabh Bachchan in de familiedrama “Baghban”. Ze is ook nog van plan om een film met dochter Esha en de andere Bollywood diva Rekha te maken. © Bollywood.NL

14 REACTIES

  1. woooow ik wist egt ni dat ze zoo oud was. maar tog is ze een kanp vrouw en een goeie actrise. maar die dochtes van haar zijn geen cent waard.
    ik zou ma zeggen ga zoo door Hema malini.

    KiSs Taman

  2. Ze is nog steeds een hele mooie vrouw.

    Ben benieuwd naar haar opkomende film: “Baabul”samen met Amitabh Bachchan, Salman Khan, John Abraham en Rani Mukherjee.

  3. hartelijk gefelisiteerd met je verjaardag lieve Hema ik kan zeker zegen dat je bnt en super ster en een hele mooie vrouw ik heb jou alle filmen graag zeeta en geeta dat was de beste en nog anderen ok Hema je bent gewoon super ze is mooier dan haar dochter Esha alle Hema nog en keer gewelisiteert en grote sucees en lange leven ik hou van u namasteeeeeeeeeeeeee
    .

  4. ben helemaal met je eens Anchu hema is een prachtige vrouw. ik hou ook van haar films.
    van harte gefeliciteerd met uw verjaardag.

  5. heh ik snap het niet bobby en sunny deol zijn toch Dhermendra seol zijn zoons? Of is het gewoon zo dat hij al eerder was getrouwd?
    Weten jullie dat?

  6. sunny en bobby zijn inderdaad de zoon van Dharmendra’s eerste huwelijk, hij is later met hema getrouwd en zij hebben twee dochters, maar ik heb gehoord dat ze allemaal samenwonen in 1 huis of het waar is weet ik niet.

  7. van hartelijke gefeliciteerd met je 58 je kan echte goeie films
    maken en vooral andaz die was de mooiste

  8. van hartelijke gefeliciteerd met je 58 verjaardag en je kan hele mooie films maken vooral andaz en je kan nog meer hele mooie films maken van harte gefeliciteerd namasteeeeeeeeeeeeeee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.