Nieuw boek over Shah Rukh Khan

25

Bollywood - Shah Rukh KhanEr was al een mooie documentaire, maar nu komt er ook een boek uit over het leven van Bollywood superster Shah Rukh Khan. Het boek met de titel ‘SRK-Still Reading Khan’ gaat over de persoonlijke en professionele mijlpalen in het leven van de Bollywood acteur. Het is geschreven door Mushtaq Sheikh, een goede vriend van Khan die in het dagelijks leven televisie scripts schrijft. Volgens Sheikh wordt het een boek over een winnaar en een ‘never-ending story’ van succes. ‘SRK-Still Reading Khan’ komt op 11 oktober a.s. uit. © Bollywood.NL

25 REACTIES

 1. Hhmm… dus het gaat over de persoonlijke en professionele mijlpalen in het leven van de Bollywood acteur.

  En het is geschreven door Mushtaq Sheikh, een [b]goede vriend van Khan[/b].

  Dit verklaart al veel dat het niks bijzonders zal zijn als die dvd’s van hem. Maar wel leuk voor de fas om te lezen.

  Een goede vriend gaat alleen de positieve objecten naar voren brengen en gen obstakels bespreken, die de acteur dan minder maakt.

 2. aaaaaaa leuuk man
  maar k0mt die ook in nederland uit..
  z0jhaa dan koop k t meteennn(A)..

 3. Goed idee en goede marketing. Hopelijk volgt er nog heel wat.
  Het boek zal ongetwijfeld de moeite zijn.
  Shah Rukh is dan ook een zeer getalenteerd acteur/entertainer/danser/ met zeer veel charisma.
  Het maakt in principe niets uit dat er meer positieve objecten naar voren worden gebracht want ieder individu weet maar al te goed dat niemand perfect is. Het is ook eens aangenaam om een bundel positieve dingens te lezen en zeker over zo’n getalenteerd persoon. Probeer zelf maar eens een boek te schrijven,hé simran.
  Groeten

 4. super zou het leuk vinden als het ook in nederland word uitgebracht

  groetjes: pooja

  -xxx-
  -xxx-
  -xxx-

 5. simran.@@

  Als of er negatiefe objecten over SRK is.., oke niemand is pefect maar wie segt dat de vriend allen maar goeie dingen over hem schrijft je hebt self het boek nog niet eens
  gelezen

  XxX-payel**

 6. Ik heb er voor gespaard en heb hem eindelijk vandaag gehaald moet nog de andere helft lezen de meerderheid wisy ik al maar tegen de fans van shahrukh veel plezier verderrr ook al heb je die boek nie shahrukh’s info staat toch op internet!

 7. @simran@
  ik ben het helemaal me eens met payel
  je hebt het boek niet eens gelezen.
  maar dit is mijn mening hoor doei

 8. kost die boek egt 75 euro?
  srry maar als dat zo is is het gwn niet normaal. Ik hou van SRK heb veel voor hem over maar 75 euro voor een boek, k d8 het niet.Geef dat geld maar aan een goede doel, daar hebben mensen teminste nog wat aan!

 9. 75 euro serieus?
  hmm best veel voor een boek yaa
  ik ben zelf ook helemaal gek op srk ik d8 ik ga die boek zeker k0pen
  ma nu begin ik een beetje te twijfele of ik wel voor een boek 75 euro zal geven..
  maarja kzie wel

 10. ja ik heb op een site gelezen dat sommige mensen hem veel goedkoper hebben. de prijs verschilt tussen de 60 euro en de 150 euro
  Ik heb zelfs gelezen dat iemand het boek voor 35 euro had gekocht in frankfurt, daar was iets aan de hand een boekgalerij ofzo maar ik vind het egt niet normaal 35 euro en 75 euro dat is een groot verschil. Persoonlijk zou ik er wel 35 euro voor uitgeven. 400 plaatjes van shahrukh 😀 aaaaaaaaah, to expensive

 11. aaaaa als da hier 35 eur0 z0u zijn z0u ik niet eens nadenkenn..=$ halooo z0veel f0tos van srk oww mijn Allah..
  Ik wil die b0ek oooooook..=(

 12. 2 srk_kajol_fan: Ik begrijp het ook niet, maar eigenlijk kan het wel kloppen, het drukken van een boek kost ontzettent duur en dan nog 400 foto’s, harde kaft, het is begrijpelijk maar tog 75 euro dat vind ik een beetje te gek..

 13. ik heb zijn film THE INNER AND OUTHER WORLD OF SRK dat was echt een heel mooi film maar nog ene ding mijn moeders docmonteer komt ook uit over hoe wij hier sijn gekomen enso het is op nl 3 te sien vanaf novenmber dus kijken he we moeten kijk cijfers winnen hahahha

 14. @ payal
  serieusss??
  wanneer komt die dan op tv
  waarom m0et ik zulke dingetjes altijd missen:(!!!!!!!!!

 15. Hallo mensen…

  Ik ben ook een grote fan van Sharhukh Khan en heb inmiddels al veel films van hem gezien. Kan iemand voor mij van alle films, die Sharhukh tot nu toe heeft gemaakt, een lijst samenstellen. Graag, zodat ik zien of ik geen film heb gemist.

  Mail me: SharhukhKhanFan@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.