Aishwarya Rai presenteert CD ‘Umrao Jaan’

Aishwarya RaiBollywood actrice Aishwarya Rai heeft afgelopen weekend de muziek CD van haar nieuwe film ‘Umrao Jaan’ in Mumbai gepresenteerd. ‘Umrao Jaan’ is gebaseerd op het klassieke verhaal Umrao Jaan Ada, van Mirza Rusva, een Urdu schrijver uit de 19de eeuw. In de film van J.P. Dutta spelen ook Abhishek Bachchan, Shabana Azmi, Sunil Shetty, Divya Dutta, Himani Shivpuri en Kulbhushan Kharbanda een rol. Volgens velen zou de film een remake zijn van de film Umrao Jaan uit 1981 met in de hoofdrol Rekha, maar Dutta ontkent dit.
© Bollywood.NL (Foto: REUTERS/Prashanth Vishwanathan)

32 REACTIES

 1. wauuuw die film lijkt me mooi man
  duuhee ash en absh spelen er in
  ze passen gewoon bij elkaar
  wauuw echt goed van haar !!!!!!!!
  l love you ash and absh

 2. dit lijkt me egt een mo0ie film
  omdat het niet zo ”hollywood”achtig is..
  ik ben het echt zat met die films die hollywoodachtig proberen te zijn met die 0pen kleren enal..
  ik heb die trailer gezien van dit film en het lijkt me erg hindoestaans met die mooie kleren van hen etc..
  lijkt me echt een mooie film..

 3. trouwens wel jammer dat abhishek erin speelt..
  ik weet niet ik ind zijn films niet zo heel leuk namelijk maar dat vind ik..

 4. Echt van die domme reakties hier! omdat Abhshek erin speelt is het nooit leuk? een sukkel? nou ga jij maar eens voor de camera staan zou ik zeggen … wil ik zien hoe gek jij daar staat en wie de sukkel is!

  en of Abhishek erin speelt dan word thet zeker een goede film? kom op mensen! niet met vooroordelen komen. maar eerst het verhaal lijn gaan checken! het heeft in ieder geval hele leuke en zielige liedjes!

  En Aishwarya na een hele poos niet gezien, dus deze wordt zeker kijken!

 5. ik ga de film echt wel maar omdat het een remake is denk ik dat het nietr ect veel geld gaat opleveren

 6. die liedjes heb ik laatst geluisterd
  ik vond ze wel meevallen
  ze leken allemaal op elkaar man..

 7. Ik heb de trailer gezien op youtube en het ziet er echt veel belovend uit! Abishek en Ash zien er trouwens echt goed uit. Mensen moeten deze film niet gaan vergelijken met die van Rekha, want dat is een klassieker en zal nooit overtroffen worden. Ik denk dat je de nieuwe Umrao Jaan gewoon als een op zichzelf staande film moet zien en gewoon over je heen moet laten komen.

 8. heeft ash daar geen ander haar kleur ja toch ze had toch korter bruin haar?

  misschien heeft ze extention gebruikt

  xxxxx laila

 9. ik weet het al haar kapsel lijkt op die van priyanka chopra alleen die heeft het nu korter geknipt

  soory dit was ff tussendoor

  laila

 10. ejzzz vet aishwarya is mooi man en de film lijkt me nixx maar als kajol erin zou spelen zou ik het moette hebben maar andere ziujn ook okej hoowr

 11. woow die trailer van der die is egt mooi ze heeft dan contactlenzen in en is dan egt mooi en prachtige liedjes allemaal heeft egt mooi tekst gewoon en abish is daar ook leuk gaat egt leuke film worden en owjah ik ben het er helemaal mee eens dit wordt niet zo’n hollywood film dit wordt egt gewoon een leuke film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Als eerst HeeY allmaal …
  JOnge aishwariyarai is perfect gewoon perfect ze heeft alles wat ze wil een colle man
  Ze is knap Rijk …. JOnge het kan gewoon niet beter 😛 maar toch ze is alles
  Net als KaJOl behalfe haar man de rest topie!!

  En Rani Ook een tot Girl
  Preity !!! OOk
  en nog twee Shilpa en Mahima
  Ook colle Girl !! :P:P:
  En ook wel Rekha Daar is me meoder stappel Gekop !! Doeii!! DOeii :P:P !! DOeii!!

 13. srkkaj0l 4-ever!!! @@

  Waar kan je de liedjes van deze film luisteren

  reageer snle pliesssss

  XxX-payel**

 14. sallam .ik vind die film van ashwar leuk ,ze speelt er leuk in.har karakter is goed.en ze speelt niet zo vies net als andere films van haar.want ik heb een film van haar en ze speelt daar niet goed ze doet net als de hollywood sters.sory aswar jan.

 15. hoi ik vindt het leuk film.
  ik heb in de biosckoop gezien
  en ik heb ook zelf thuis
  ik hou van filmpjes.
  kareena waarom vindt je abishek bachan niet leuk.\
  jij lijkt sukkel
  hahahahhahahahahahahaahhahahahahahaahahahahahahha (((baby)))

 16. Jammer at abi in die film speeld hij is een sukkel gelukkig schrijfen we het in het nederlands anders zouábi’he lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.