Priyanka Chopra meest sexy Aziatische vrouw

Bollywood - Priyanka ChopraBollywood actrice Priyanka Chopra is door het Engelse blad ‘Eastern Eye’ uitgeroepen tot ‘meest sexy Aziatische vrouw van 2006’. Bipasha Basu, die vorig jaar de titel won, werd dit jaar tweede. Aishwarya Rai en Mallika Sherawat werden respectievelijk derde en vierde. In de top tien is er verder nog een plekje voor Malaika Arora Khan en Riya Sen. Priyanka, voormalig Miss World, deed het afgelopen jaar goed met Bollywood films als “Bluffmaster”, “Krrish” en “Aitraaz”. Nieuwe films van haar zijn “Don” en “God Tussi Great Ho”. © Bollywood.NL

51 REACTIES

 1. Priyanka is echt sexy!!!!!!!!!!
  en ze maakt de laatste tijd veel films. Ik zou zeggen ga zo door priyanka!!!

 2. zij is egt knap.ik ben jaloers op haar maar anyway jullie segge dat zij meest sexy persoon van azië en dat geloof ik ook wel maar dat bip 2e is en aish3e en alle andere HINDOESTAANSE filmsterren daarna komen kan k niet meer geloven want in China,iran,arabia zijn ook mooie sexy personen wrm zijn zij niet op derde op self op 10 plek.Volgens mij heeft ze gwn de titel “de meest sexy persoon van INDIA”heeft gewonnne.Want in azie zijn er nog veel meer sexy sterren uit andere land dn

 3. ze doet het goed en acteert ook heel goed
  ze verdiend het wel ze is een echt schoonheid
  GEEN WONDER DAT ZE MISS WORLD 2000 WON

 4. doe zo voo verder Priyanka ja bent fantastis
  ik ben jaloers op haar ze is mooi ze zingt mooi

  en ik kom van belgie en ik hou van Bollywood

 5. Ben helemaal eens!!!!!!en seany,een spleet oog kan toch niet sexy zijn?En je heb gelijk,dat in Iran en Arabische landen mooie vrouwen zijn,maar niet sexy!!!hahahahahahaaaaaaa

 6. NUO IK VIND VAN NIET HOOR ik vind dat aiswarya rei dat is pryanka is wel knap maar aiswarya is mij TOP 10 .

  KLAAR UIT……!!!!!!

 7. wat aishwary rai ze ziet er oud uit. Haar tijs is om gauw te trouwen. En Priyanka verdient het ze heeft veeeel beter figuur dan aihwarya rai zij is alleen bekend om haar ogen en gezicht verders niks. PUNT UIT!!!!

 8. Beste Prem,

  Een spleetoog kan niet sexy zijn zeg je?? Mijn god zeg, wist niet dat hindoestanen ook zulke racisten hadden. Wat ben jij een mislukkeling als je zo over andere mensen praat, alleen vanwege hun ras.

 9. beste manischa

  aswa is kei nep moet je na gaan hoeveel operaties zij begaan is
  wenbrauwen voor blanken huid en lip corectie duss elke mens word mooi als zo veel operatie..
  ik heb pure meisjes gezien die knapper dan asa is ma ja jou menig!

 10. Priyanka de hoteste Vrouw in Azië,ermee ga ik zeker akkoord! Maaaaaaaaar ik ben niet akkoord dat aishwarya ook in de list van de hotste vrouwen van Azië staat!

 11. Daarom vind ik Priyanka een top vrouw en goede voorbeeld voor zuid aziatische vrouwen.
  aishwarya rai is nep gelijk heb je just me ik snap die andere manisha niet wat ze haar zo knap vind. Maar over operatie om bleek te worden geloof ik niet want er zijn heus indiase/pakistaanse die bleke tint hebben

 12. heeyyy manisha ik ben helemaal met je eens,,, priyanka is een mooi en sexy vrouw,, maar aishwarya rai niet, ik snap ook niet waarom mensen aishwarya rai nou zo mooi vinden ze is egt nep..

 13. hey manisha ik ben het met je eens priyanka is niet zo sexy en aish al helemaal niet maar preity is THE BEST.(en trouwens ik heet ook manisha maar je schrijft manezha)

 14. jaa jullie hebben gelijk priyanka en preity zijn pas egt knap, ik vind aish egt lelijk,, ze heeft een lelijk gezicht en ze heeft ook geen mooi figuur, ik snap egt niet dat zij miss world was:S:S:S

 15. Van mij kan Priyanka in de eerste plaats van de sexieste vrouwen in de wereld staan, want ze is gewoon dat!en niemand anders

 16. Jay, ik denk dat je lelijke ogen heb want je ziet zo’n mooie vrouw als aishwarya lelijk of ben je gewoon jaloers, maar je hebt wel gelijk dat ze een lelijke figuur heeft, dat wel ja.

 17. aa man aish is alleen maar knap met make-up hebben jullie het ook gemerkt dat ze elke film blanker word body-make-up noem je zoiets terwijl priyanka er vanzich zelf natuurlijk uit ziet niet te wit maar een bruinere kleur en dat vind ik kan aish iets over leren want aish zonder make-up wordt ze ook bruin veel en veel bruiner

  xxxxx laila

 18. sonya aish heeft egt een lelijke figuur en ook een lelijke gezicht, alleen vind ik haar ogen mooi dat ben ik vergeten om bij te zeggen, en ik ben niet jaloers hoe kom je daar nou bij

 19. wat segge jullie nou aish is veel mooier moet je pryanka is sien zonder make_up nou als se lagt dat komen haar lippen bij haar neus maar se is wel sexy maar je hoeft niej te seggen dat aish lelijk is dat is gewoon jaloersie

 20. Als 1…
  HeeY …
  ik ben er beetJemee eens 45procent …
  ik vond Kajol,,Of Kareena,Aishwariyarai,

  Niet zij ….:P

 21. laten we gewoon zo zeggen ze is niet voor niks Miss WORLD geweest!!!!
  Ze is echt een beauty.
  maar de mooste vrouw van de hele wereld vind ik toch aishwarya rai.
  maar jah ze kan niet altijd op 1 staan.
  want vorig jaar was bipacha ze doen het een beetje onder de nieuwe actrices

 22. nou saluuu jij hebt aish ook niet zonder make-up gezien en dat wil je ook niet zien ik vind priyanka een natuurlijkle schoonheid en aish niet zij ia alleen knap met make-up zonder niet

 23. ha wat een leugen aishwaria rai is de mooiste en je weet wel jah en de 2e plaats valt zij wel mee hoor

 24. laila@@ hallo ik vind pryanka echt heel knap en talent vol se kan goed acteren en se heeft ene heel mooi figuur maar asi is hier ook nmiet de lelijkste sij is ook hyeel knap oke sij is messchien wat ouder dan prynka en het si echt een leugen dat asi aan oparatiets heeft gedaan dat is echt bull shitttt en trouwens prynka is hier ok niet de blankste sij is ook knap bruin noem bv een indiase persoon die niet bruin is se sijn het allemaal messchien een meer dan de andere maar wat maakt dat nou uit make-uo is tog uit gevonden om je self mooi te maken seg nou niet dat jij geen make-up op doet ….,,, en dit is mjn menig als iemand iets andeers te seggen heeft ga je gang

 25. @payel
  je hebt mij ook niet horen zeggen dat zij lelijk is maar zij is ook niet de knapste maar @saluu zei moet je priyanka eens zonder make-up zien en toen zij ik je moet ash eens zonder zien. oke ik vind dat priyanka het terecht heeft verdient mij mening dussss

 26. Mensen priyanka is wel moiie maar zonder muke-up is gwn iell ik heb haar zonder muke-up gezien gwn ielle je kan gwn geen glas water bij haar drinken ze is wel mooie Aich is warre sgoonheid okal heeft ze geen make-up ze blijft kanp ff een mededeling Doei

 27. Mocro_dilbara
  november 28th, 2006 16:10 42Mensen priyanka is wel moiie maar zonder muke-up is gwn iell ik heb haar zonder muke-up gezien gwn ielle je kan gwn geen glas water bij haar drinken ze is wel mooie Aich is warre sgoonheid okal heeft ze geen make-up ze blijft kanp ff een mededeling Doei

  —-
  waar heb je het gezien

 28. @Mocro_dilbara

  heb je haar dan zonder make-up gezien?

  ik wel en geloof mij beter met make-up dan zonder want dan is ze geen schoonheid meer maar smaken verschillen vind priyanka toch knaper maar kajol blijft de bom

 29. Wel dit is gewoon mijn mening,

  Ik vind aish een mooie vrouw haar tijd is nu voorbij!

  Nu is het aan Priyanka dus laat ze maar ervan genieten!

  Aish is niet slecht ze zijn allebei schoon ieder op zijn manier priyanka is mooie bruine en aish niet!! Aish heeft mooi ogen priyanka mooi lippen! Dus jullie kunnen ze dat ze allebei iets special hebben!

  xx

 30. ik vind prinyanka the beste and sexieste en aish wel mooi maar niet meer want ze lijkt zo oud…..

  PRIYANKA THE BEST…….

 31. Halloww !!???
  denke jully dat aish dr helemol uitlgt ofsoow ??
  AIsh heeft mooiere lippen dan priya, k bdoel iewww kyk naar haar lippe als ze lagt :S gatvrdamme dan gaat de lip tege de neus aan en haar ogen ??, aish heeft vele mooiere ogen ,en haar neus oowk !!, en wrm vinde jully haar body neij goewd ??, IK DNK DT ZEI THE BEST IS !! LOFFYOU4EVAA AISH !! jully sein gwn jaloers omdt aish mooier is en priyanka niet omdt sei lelyk is, wil ej haar gwn mooi amke hahaa, so makkelyk gaat dah enij meide !! -_-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.