Asha Bhosle voor het eerst in België

Bollywood - Asha BhosleVan 7 oktober t/m begin 2007 is er in het Paleis voor de Schone Kunsten te Brussel een groot Indiafestival. Tijdens dit festival worden diverse themaweekenden gehouden, waaronder één met Bollywood films. Ook is er op 9 december een optreden van de Indiase zanglegende Asha Bhosle gepland. De zangeres nam een record aantal platen op en is al meer dan 50 jaar de ster van de Bollywood filmmuziek. Asha Bhosle treedt hiermee voor het eerst op in België. © Bollywood.NL

5 REACTIES

 1. Hallo,

  Ik zou graag willen weten waneer die thema weekend is met die indiase films.

  Die kaarten van Asha Bosle waar kan ik die kopen of bestellen en hoe duur kost het per kaart.

  vriendelijke groet,

 2. hoi, ik ben lesley en ik ben een grote fan van indiase muziek en ik ben ook met indier getrouwd. ik zou graag willen weten wat de prijs is voor een ticket en waar ik die kan kopen .
  groetjes lesley.

 3. Ha, liefhebbers van Indiase muziek en/of Asha Boshle. Alle informatie over dit festival in Brussel is te vinden op http://www.bozar.be. Hou je vast, want dit is een zeer uitgebreid festival, met heel veel evenementen, dus het is even zoeken…

 4. hallo is het waar dat asha bhosle zal optreden in belgie – want het is bijzonder jammer dat het niet geheel bekend is . Heel toevallig was ik gewoon aan het surfen en kwam ik terecht op uw site. Graag vraag ik u of u mijn meer informatie over de show van de nachtegaal wil vertellen. ontvang mijn vriendelijke groeten : radjesh

 5. Moi je parles francais si quelqu un comprends il a interet a me repondre en neerlandais meme si je ne comprends pas et a cote il traduit soit cetait pour dire j ai besoin 2 place grauits parce que je payerais pas des places pour asha boslé ok merci de me repondre aller ciao.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.