Bollywood in filmhuis Provadja

Met vier Indiase Bollywood films, Indiase muziek, zang en dans, Indiaas eten, een Indiase theatervoorstelling en een Indiase jeugdfilm, startte afgelopen week het Bollywood programma van filmhuis Provadja. Tot 27 september zijn diverse activiteiten te volgen in Alkmaar. Zo zijn er filmvoorstellingen van ‘Lagaan’, ‘Monsoon Wedding’, ‘Shadows of time’ en de jeugdfilm ‘Web of the Witch’. Ook is er muziek en dans van ‘Leela, the cosmic play’ en zal de theatergroep MGA theater de voorstelling ‘Ion – Burning Bombay II’ (foto) verzorgen. Provadja is in 1972 in Alkmaar opgericht als een van de eerste filmhuizen in Nederland en is tegenwoordig een professioneel theater en filmhuis met een avontuurlijke, interculturele programmering. © Bollywood.NL
Ion - Burning Bombay IIIon – Burning Bombay II | Foto: © Gerlinde de Geus

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.