Bollywood actrice blijkt slangenbezweerder

Sushmita SenVoormalige schoonheidskoningin en Bollywood actrice Sushmita Sen betovert met haar verschijning niet alleen het publiek, maar ook slangen. Toen onlangs op de filmset een slang verscheen, renden veel crewleden in paniek weg. Sushmita liep echter naar de slang toe, buigde voorover en begon mantra’s in het Hindi te chanten om het reptiel te kalmeren. In een interview met de Mumbai Mirror vertelde filmmaker Tanuja Chandra dat Sushmita tegen iedereen had gezegd om de slang met rust te laten.”

Toen Sushmita de slang naderde, begon het te sissen maar dat weerhield haar er niet van om met gesloten ogen op haar knieën te gaan zitten en mantra’s te citeren. Iedereen op de set was dan ook diep onder de indruk en erg verbaasd dat de slang een paar uur lang roerloos op de plek bleef liggen en vervolgens rustig vertrok.” Sushmita, die bezig was met de opnames voor de film ‘Zindagi Rocks’, vertelde de krant dat een slang geluk brengt en daarom absoluut niet bang was. “Ik heb de de crewleden gevraagd om ‘Nag Devta’ (Slangengod) met rust te laten en niet bang te zijn. Met de zegen van ‘Nag Devta’ zal de film zeker een succes worden”, aldus een bijzonder moedige Sushmita.
© Bollywood.NL

13 REACTIES

 1. Tja met zo een prachtig smoeltje kan je dus zelfs slangen de baas zijn. Ken je nagaan wat ze met mannen kan doen hahahahaahahahahahahaha.Sorry mensen, maar dat was een open deur he hahahahahahaha.

 2. wauw wat ziet ze er anders uit,ik kon haar nauwelijks herkenen. tja ik zou graag willen zien hoe ze die slang kalmeerde met die mantra’s.
  moedige vrouw,

 3. echt goed van haar anedre gaan emteen gille of halen de bodigasr op maar zij doet het gewoon zelf echt goe d van haar .!!!!!!!!!!!!

 4. Ze heeft volgenms mij de harry potter film gezien hahaha en voor de duidelijk hij harry is het lekkerste stuk op de hele planeet

 5. Wel cool van haar als ikwas zou ik schreeuwen rennen
  Hulp roepen 🙂 maar zei nieJ
  maar de film die zei .. gewerkt heeft met salma khan die is pas goed en je meot een dokeJ bij je hebben kijken heY of als je gezien hebt is het cool …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.