Bollywood Music Awards in New Jersey

SukhwinderDe 7e editie Bollywood Music Awards zal dit jaar op 4 November in New Jersey plaatsvinden. Dit jaarlijkse evenement is ter ere van de beste Bollywood musici van de afgelopen jaren afkomstig uit India, Pakistan, Bangladesh en de Caribbean . Artiesten als Kailash Kher, Shafqat Amamnat Ali en Sukhwinder Singh zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de wervelende show, omdat ze de afgelopen jaren hun stempel gedrukt hebben met hun muziek. Voorgaande jaren waren er ook optredens van artiesten als Britney Spears, Shakira en Jennifer Lopez. Het voornaamste doel van Bollywood Music Awards is om de muziek variëteit – van filmmuziek tot pop, bhangra en remix – die Bollywood rijk is, met de Westerse wereld te delen. Tijdens de show draait het niet alleen om muziek, maar ook om de rijke Indiase kunst, cultuur en fashion. Het is dan ook elk jaar weer een enorm spektakel waaraan internationale beroemdheden als Michael Jackson, Sharon Stone, Richard Gere, Jean Claude Van Damme, Tyra Banks en Steven Seagal maar al te graag meewerken. © Bollywood.NL

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.