Katrina Kaif brand ambassador van Silk-n-Shine

Bollywood actrice Katrina KaifIn de felle concurrentiestrijd tussen de verschillende grote merken in haarproducten in India, heeft het bekende bedrijf Marico supermodel en Bollywood actrice Katrina Kaif weten te strikken als brand ambassador voor hun merk Silk-n-Shine. Volgens Sameer Sathpathy, die binnen Marico verantwoordelijk is voor het merk, hebben jonge vrouwen tegenwoordig weinig hebben om aan hun uiterlijk te besteden. “Desondanks willen ze er toch goed uit zien. Silk-n-Shine geeft het haar binnen 5 minuten een stralende en gezonde look. Katrina is de perfecte personificatie van onze merkwaarden en Marico is dan ook erg blij met haar als brand ambassador”, aldus Sathpathy. © Bollywood.NL

10 REACTIES

 1. hmmm, ze kunnen die haarproducten niet verkopen, dus zetten ze die aantrekkelijke KAT op de sticker van die shampoo, om het sneller te verkopen,slim he die handelaars,,,,,.of als het duur is wil niemand het kopen, maar als zij op deze manier kunnen verkopen, leiden ze geen verlies, en dan met zo een knappe actrice.

  Doeiiiiii
  PS. de mens is gek. en de handelaar slim.

 2. duuh kan me voorstellen dat ze het nu wel wille kopen .
  katrina is gewooon goed.
  klaaar ze is mooi+ lief !!!
  en ze heeft salman khan !!!!!!!!!!

 3. eej misschien is se lief en mooi maar se kan voor geen cent acteren en se loopt agter salmans kont aan……………………………………………………….maar ja se is wel lief .

 4. zij is salman khan’s vriendin van de film main pjaar khon kia en sharkar en boom en humko deewana kargaja vette films om eerlijk te zijn alleen boom viel me tegen maar jah de rest was super

 5. ze is heel mooi ze heel leuke actrice ze is gewoon graaf en die film van humko deewana kar gaye is echt gewoon graaaf xxxxxxxxxjes en ook main pyaar kyon kiya is ook graaf mooi zo echtwaar ik ben een freak geworden van indische film en ze is echt een leuke meisje xxjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.