Sushmita Sen in film met Richard Gere

Bollywood.NL - Sushmita SenBollywood actrice en Ex-Miss Universe Sushmita Sen is binnenkort naast Richard Gere te zien in een Hollywood-film. Dat meldt de Indiase krant Mumbai Mirror dinsdag. In ‘The expat’ speelt de 30-jarige schoonheid een immigrante. Het is nog niet bekend wanneer de film van regisseur Sutapa Ghosh wordt opgenomen.

In India is Sushmita Sen een ster door haar rollen in Bollywood-films. Maar zij werd bekend toen zij Aishwarya Rai versloeg bij de Miss India verkiezingen in 1994. In dat zelfde jaar werd zij gekroond tot Miss Universe en werd daarmee India’s eerste Miss Universe. Sen is op dit moment bezig met het afronden van de film ‘Karma, Confessions and Holi’ waarin ze met Drena DeNiro en Naomi Campbell te zien is. © Bollywood.NL

21 REACTIES

 1. Bha…. Weer een verkoop…Alsof Bollywood films niet geod zijn.. Ze gaat zich in Hoerewood films maken.. Bha.

 2. Waarom gaat bijna iedereen van Bollywood naar Hollywood ?? =O

  wil iemand hierop antwoorden a.u.b ?? =$

  xx.

 3. aan bollywood fan,

  omdat mensen in hollywood wat meer verdienen dan mensen in bollywood snapje bollywood is veel leuker maar in hollywood wordt je snel bekend dus vandaar ik hoop dat je snapt

  ciao -xXx-

 4. Wat mij heel erg opvalt is dat altijd als er een bericht komt dat een hindoestaanse actrice of acteur zogenaamd naar hollywood gaat, iedereen altijd flipt. Geloof me maar, met alle respect hoor, maar hindi acteurs en actrices zijn nou eenmaal gewoon niet van het niveau van hollywood. Kijk maar naar de bekroond beste actrice van India Ashwarya Rai, waarvan 2 jaar geleden elke Indier dacht dat ze Hollywood zou veroveren. Nu 2 jaar later hoor je niemand erover praten. Ik heb gehoord van 2 B-list films waarin ze speelde en zelfs daarin werd ze afgemaakt door amerikaanse filmcritici. Zelfde verhaal nu met deze mevrouw, ik zou zeggen relax mensen. Zij gaan heus geen Oscar winnen laat staan een fatsoenlijke filmrol krijgen in een A-list film. En dus komen ze gewoon weer terug.

 5. BOLLYWOOD is veel bekender dan hollywood hoor alleen daar verdienen ze meer als je kijkt is sharukh van marokko tot in malaise en china bekent dat zijn er al dus miljarden en hollywood haast alleen europa miljoenen dus
  buiten europa zeggen ze wie is brat pitt heb wel sharukh khan
  en hollywoodfilms zijn zo saai
  in bollywood films zit er tenminste nog zang en dans bij weet je wel veel gezelliger
  en sushmita sen is echt niet lelijk
  xxx
  laila

 6. ga je site nu ff checken JennííbAby
  en ash vind ik niet echt knap weer denk dat ze wordt vervangen door sneha ullal ziet er precies hetzelfede uit alleen is 18 jaar en niet 34 en is dus goedkoper om te betalen
  (van de film lucky en arjan)
  xxx
  laila

 7. sooooooooooooooo man heb net gekeken
  echt walgelijk man
  in bollywood doet ze scheinheilig en zoent ze niet maar in hollywood denkt ze moet een naam maken en zoent met hem
  ik zou eeder met een bollywood acteur zoenen dan met een hollywood acteur die zijn zo lelijk
  ook al had ik z’n offer gekregen
  ben beniewd hoe ze in india reageren en zou ze nu ook in bollywood films zoenen? of toch niet?

 8. wat lul jullie allemaal zij is heel knap meid beter dan die hoer ash in welke film heb jullie haar gezien dat ze ging zoenen tering jullie hebben echt geen leven jullie praten over iedereen
  zijn jullie beter dan hun helemaal niet jullie zijn allemaal hun NOKAR´S dusss

  Groetjes Afghaanse girl

 9. Ik kan niet wachten tot die film uit komt…. 🙂 Ze is wel schitterend echt een mooi vrouw…!!! Ik wens haar veel succes nog met haar cariere in ’t toekomst.

 10. pff laat haar toch wat zij wilt doen
  of zij nou in hollywood wil gaan werken…

  door hollywood word je juist NOG bekender in westerse landen… en Bollywood is nog niet opgewarmd in westerse landen 😉

  dus dat is wel logisch dat zij ook in holly wil werken!

  en je bent pas een hoer als je tietjes enzo laat zien in films. zij laat ook toch geen staafje in haar komen? het is gewoon acteren. Er komt ook steeds meer zoen-scenes in bollywood. Dat is wel normaal dat zij meegaan met maatschappij

  jullie zeuren best wel triest erom.

 11. nou ik vind het op zich wel oke dat ze in deze film gaat spelen ,ze word ervoor betaald en t is maar acteerwerk.. kijk dat ze met mannen zoent enso hoort er gewoon bij .. bollywood wilt net als hollywood worden.. alleen dan op zo een manier .. & sushmita sen is een goeie actrice vind ik ,,want t kan dr niet schelen wat mensen van der denken, en mensen van bollywood spelen zo heilig af en toe.. (onschuldig) maar zij durft er tenminste voor uit te komen
  dat wou ik gwn even kwijt

  xxxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.