Man schiet vrouw na het zien van KANK

KANKVaak zijn films gebaseerd op waargebeurde verhalen maar het tegenovergestelde komt ook voor. Zo sprong afgelopen juni een jongen van het balkon en brak hij zijn been omdat hij een stunt uit een Bollywood film wilde imiteren. De Mumbai Mirror daily meldde gisteren dat er een geweldadig incident heeft plaatsgevonden dat verband houdt met de film “Kabhi Alvida Naa Kehna”. De film KANK gaat over buitenechtelijke relaties die ertoe leiden dat een man zijn vrouw en kind verlaat voor een ander. Een 32-jarige man die met zijn vriendin wilde trouwen, maar daarvoor geen toestemming kreeg van zijn vrouw, besloot na het zien van de film zijn vrouw te vermoorden. Het stel was al negen jaar getrouwd en heeft 2 kinderen.

De man had al eerder aan zijn vrouw gevraagd of hij met zijn vriendin mocht trouwen waarop ze ruzie kregen en de vrouw met hun kinderen het huis verliet. Een week later zocht de man zijn vrouw op om haar te vertellen dat het uit was tussen hem en zijn vriendin. Hij overtuigde haar dat hij het wilde goedmaken en nam haar daarom mee naar de bioscoop om de nieuwste film KANK te zien. De man had gehoopt dat zijn vrouw na het zien van de film alsnog haar goedkeuring zou geven voor zijn tweede huwelijk. Toen dat niet het geval was, stak hij haar op weg naar huis met een scherp voorwerp en schoot haar vervolgens neer. Wonder boven wonder heeft de vrouw het overleefd waardoor ze het kon navertellen. De regisseur van de film, Karan Johar, zegt geshockeerd te zijn door het incident. Volgens hem kan KANK nooit aanleiding hebben gegeven voor zo’n geweldadige gebeurtenis. © Bollywood.NL

41 REACTIES

 1. dit is echt niet meer normaal!!! dat is toch logisch dat zijn vrouw hem geen toestemming gaf HALLO je bent getrouwd hoor ga dan eerst scheiden!!

 2. ik haat rani mukerjee en door haar begin ik shrk ook te haten en weet wie de beste is hiritihk roshaan

  go way rani mukerjee en preety zinta

 3. Inderdaad sommige mensen moeten geen films bekijken!!!!

  En jah zo heeft iedereen haar/zijn eigen smaak, dus kom op mensen, waarom moeten we rani of preety haten, kijk gewoon dan niet naar hun films!

 4. go volgens mij ben jij ook een psychopaat!! als je sulke dingen over hun segt rani is gewoon de best en niemand kahn haar vervangen dus hou maar op oke !!

  adios—-peeeeeeeeeeeep—-

 5. weet je wat k denk.k denk dat allemaal bullshit is om dat ze die film kank willen goed verkopen. om mensen nieuwsgierig te maken zodat ze gaan kopen enz.om te weten hoe dt kwam waardoor enz.

  adios-xxx-

 6. ya je hebt helemaal gelijk Sabrina shah !! en ja over die man wat een gestoorde man zeg echt dom gek man !! maar we hoeven nu natuurlijk niet preity , rani haten hoor het is niet hun schuld hun spellen alleen maar een film en jij hebt ook gelijk pripri

 7. Inderdaad iedereen zijn eigen smak over filmsterren. Rani is voor mij de beste actrice. En dat die maniak zijn vrouw neerschoot dat komt niet door de film maar omdat die vent gewoon achterlijk was.Zo erg dat zulke dingen nog gewoon gebeuren. Wou wel een keer horen dat een vrouw zijn man neerschoot, kijken hoe de mannen daarop reageerden.
  Maar ja mensen this is real life!

 8. hallo wromm ???? ja mannen mogen twee keer trouwen nou..dan mogen vrouwen 3 keer trouwen.. echt die mannen hey, 1 vrouw is toch wel genoeg 1 mooi knap vrouw hebben maar 2 ???:s vrouwen mogen 3 keer trouen duss !!!

 9. wat een slap excuus, hoe kan uberhaupt een film aanleiding geven tot een moord!!!?
  Die man is gewoon gestooord en dat komt echt niet door die film, want daar vermoorden ze niemand!!

  bye bye

 10. vOor payel**

  srk_fan zegt wat zij vindt. Jij hOeft ht daarmee niet eens.. te zijn.. dusj.. hOu gwn jj mOnd..

 11. Beste mensen,
  Rani of Preity enz krijgen een A4 met tekst ,en ze moeten het doen wat op staat .In werkelijkheid zijn deze mensen net zoals wij.Dus zwakkere broeders en zusters je
  leven moet je niet na doen op een A4 met tekts.Maar ja ,twee keer trouwen is nooit weggegooit!!

 12. Wat Jullie Allemaal Zeggen Over Die Filmsterren in kabhi Alvida Naa Kehna Is Bullshit.

  Ze Zijn Gewoon Allemaal Goed Op Hun Eigen Manier en Trouwens Als Je Zegt Dat Je 1 van Hun Niet Goed Is In Acteren Dan Moet Je Zelf Echt Helemaal Stil Zijn Want Ga Jij Dan Proberen Te Acteren Voor Al Die Camera’s Die Om Je Blijven Staan.

  Gewoon Klaar Geen Verdere Duscusie Over Dat Die Andere Beter Is Dan De Ander.

  Want Als The Producer Het Goed Vindt Dan Is Het Goed Snap Je.

  En Trouwens Die Man Is Echt F*cking Pysch
  Je Vrouw VErmoorden Omdat Ze Geen Toestemming Gaf om je te laten trouwen met je vriendin dan ben je echt gek je zou niet eens een vriendin moeten hebben als je getrouwd bent wel een normale vrienden met wie je kan praten maar niet eentje met waar je naar bed gaat en zoent terwijl bij je thuis je vrouw zit als je niet meer van haar houd dan ga eerst scheiden Domme Gek.

 13. ik hou van rani want ze is de beste!!!!!
  wat ze in dat film doet,dat rol krijg ze als ze dat wil of niet,maar dat wel niet zeggen dat ze in het hecht ook zo is!!!!!!!

 14. nOenOe @@

  hallo wat voor site is dit inderdaad een site waar je je mening kan geven dus ik snap niet waarom jij ineens denkt kom ik ga ff haar seggen dat se haar bek moet houden

  adios–**—-

 15. hallo waarom zijn jullie eigelijk nu aan het ruzie en ? lolzz sommige mesnen hier denken verkeer over filmsterren maar dat is verkeer echt waar van die mesnen !!! wie over srk raars zeg dan weet ik wel wat ik tegen die geene moet zeggen he

 16. dat die man uberhoud het tegen zijn vrouw heeft gezegd dat ie een vriendin heeft en dan wilt die zijn vrouw vermoorden omdat ze geen biwi nm 2 wil zijn nou jah er bestaat ook iets van talaak scheiden.
  die vent is gewoon pagal yaar zoekt gewoon een excuus om van z’n vrouw af te komen had ie maar aan zijn kinderen gedacht lijkt mij dat hij die nooit meer zal zien.
  en by the way
  abhishek is the best hij ziet er altijd goed uit.

 17. Sjonge Wrrom discusieren jullie over dat ding het is de leven van die meneer en nie van jullie Doe toch wat nuttigs 😛

 18. menzen luister waar hebben jullie het over?
  rani dit preety dat! laat ze gwn met rust se sijn goed. waar maken jullie zich druk om?

 19. Ik ben helemaal met je eens love you hrithik
  Je weet niet eens hoe rani in het echt is of ze nou lief of stom is.
  Ze zegt gewoon wat er in de script staat. Ik ben helemaal er niet mee eens dat er zo over rani&preity gepraat word en zeker niet over srk je moet hem niet gaan haten omdat een ander actrice toevallig met hem speelt

 20. ja zekers man hoezo gaan jullie srk haten? slaat nergens op die maniak is gwn gestoord daar kan KANK niks aan doen hoor

 21. hallo

  Tina een vraag wat heeft RANI jou aangedaan dat je haar haat ten eerste ze speelt ook maar haar rol hoor en ja ze is gewoon een goeie actrice en dat is ene feit en als je haar niet mag kijk dan haar film niet want op elke dvd is er een plaatje dus als je je RANI ziet koop of huur het dan gewoon niet ze is gewoon een goed actrice en over Preity zei is ook goed ook een goed actrice maar MADHURI KAREENA AISHWARYA PRIYANKA BIPASHA AMISHA & KAJOL zijn gewoon de BOM met acteren ???hun filmen kijk ik met plezier (niet allemaal hoor)

 22. jongens doe normaal wat is dit man het is gewoon wie wie de beste vind en niet moet haten iedereen kan beter dan de andere dus wat hebben jullie doe een keer aardig tegen elkaar man.
  als iemand naar deze site kijkt dan gaan ze gelijk weg man met “ik haar haar ik hou van haar en ik wil haar niet”waar slaat dat nou weer op!!

  oké sorry dat ik zo boos doe maar ik vind dat iedereen juist leuke comentaren moeten geven en als iemand niet mee eens id dan hoeven ze dan niks bij te zetten.

  oké dames en heren nogmaals sorry!!! 😀
  veel plezier met het leven verder :P:P

 23. ich finde sahrukahn gut er ist mein fan und die andere auch aber mehr sahrukahn
  hier meine addy eddet mich mal bitte ab 11-14 dankee
  ( nicht unter´15 -20)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.