Bollywood actrice misdraagt zich in vliegtuig

Amisha PatelEen medewerkster van de Indiase luchtvaartmaatschappij Air-India heeft bij de politie een klacht tegen Bollywood actrice Amisha Patel ingediend. De stewardes werd naar eigen zeggen beledigd en bedreigd door Patel toen ze weigerde een vriendin van de actrice te upgraden naar de business class. Patel begon de stewardes uit te schelden en dreigde haar te laten ontslaan. Patel reageerde na het incident met verbazing en gaf aan dat zij zelf van plan was om een klacht in te dienen tegen Air-India, vanwege de slechte behandeling. © Bollywood.NL

15 REACTIES

 1. so niet verwacht van haar maar mischien is het wel de schuld van de stuardes zij akn ook begonnen zijn maar mischein was hhetw el patel

 2. zij lijkt zo lief.k geloof het niet dt zij zo iets kan doen.miss was die stewardess ongesteld of zij ;D

  adios

 3. Go weer so iets over een actrice weet je dit is net so iets asl met shalpa ik kan gewoonn niet geloven dat se steeds dit rotrsooi schrijven

 4. jullie allemaal zijn een bitch. Als je zelf nooit heb gevolgen met Air India dan weten jullie niet beter. Ik zelf hebt meer dan 5 keren gevlogen met Air India en geloof me ze behandelen je onwijz slecht. Ik had zelf ook ruzie met een medewerker.Heb zelf een klacht ingediend maar dat heeft niets geholpen. Amisha heeft gewoon gelijk omdat ik het ook heb meegemaakt. I will never fly again with Air India.

 5. als het waar is, is ze echt onbeschoft en eigendunkerig bezig je moet altijd beleeft blijven en tegen die stewadess zeggen dat je haar chef wilt spreken en het met hem/haar veder uitpraten en in films zeggen ze vlieg met air india because than you can feel the real indian air of zoiets in die richting
  (heb er zelf nog nooit mee gevlogen hoor daar niet van)
  xxx
  laila

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.