Farah Khan verzorgt Shakira’s choreografie

ShakiraDe populaire Colombiaans-Libanese zangeres Shakira, die momenteel hoog scoort met haar nummer ‘Hips Don’t Lie’, zal binnenkort haar heupen bewegen op aanwijzingen van Bollywood choreografe Farah Khan. Shakira is niet alleen ‘hot’ vanwege haar nummers, maar ook haar danstalent dat in vrijwel al haar videoclips naar voren komt.

Farah Khan is één van de weinige vrouwelijke Bollywood regisseurs die beter bekend staat om haar talent als choreografe en kreeg internationale bekendheid met haar choreografie voor Monsoon Wedding, Bombay Dreams en Vanity Fair. Ze heeft vier keer (1998, 2000, 2001 and 2003) de Filmfare Best Choreography Award gewonnen en werd in 2004 als beste choreografe genomineerd voor Broadway’s Tony Award. Daarna heeft ze haar eerste film ‘Main Hoon Na’ gerigiseerd, die een megahit werd en haar veel lovende reacties bezorgde.

Binnenkort zullen de talenten van beide dames te bewonderen zijn in een wervelend optreden. Shakira zal namelijk op 31 augustus een optreden verzorgen in Radio City Hall te Los Angeles en Farah Khan is door de show producenten benaderd om de choreografie van Shakira te doen. Zij willen dat Shakira een Bollywood dansversie uitvoert voor haar hitnummer’Hips Don’t Lie’. Voor Farah Khan is het de eerste, grote internationale choreografie klus. Ze voelt zich dan ook erg vereerd en is ook zeer enthousiast om met de wereldberoemde Shakira samen te werken. © Bollywood.NL

19 REACTIES

  1. nou ikk denk dat jij in jaren 80 bent shakira kan helemaal niet dansen ik kan veel beter als haar en ik heb bewijs ook

  2. tina hahahahahaahah ja jij kan het veel beter lollll. wist niet dat ze in jaren 80 zo dansten, hoe oud ben je trouwens als je weet hoe ze in jaren 80 dansten lollll.
    wees blij dat iemand van jouw land aan zo iets groots mee mag doen ipv jaloers te zijn meid.

  3. Wij zijn een team, we zoeken meidenn voor acteren in nieuwe tamil films, we zoeken hindustaans meiden want filmen komen in Tamil Taal uit maar u word beroemd door 12 miljoen mensen in de wereld.

    Wie hebben zin in om actreses te worden?
    En je moet minimaal 175m lang zijn.

    stuur je gegevens plus je foto er bij

    Naar Email: ajay34.mp@gmail.com

  4. Eey jullie ehbbe gelijk shakira danst en trouwens daar boven ben jij een zanger/zangeres of zo ?

  5. Shakira ik hou van je, je bent de beste. Thuis heb ik meer dan 148 liedjes van je, je bent gwn helemaal geweldig!!

    Je mooiste liedje is vind ik dont bother maarja daar kunnen andere anders over denken natuurlijk.

    Groetjes een supersupersuper enz. Shakira FAN!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.