Zal Aryan Vaid nog doorbreken in Bollywood?

Aryan VaidVoormalig ‘Mr. India’ Aryan Vaid is de eerste Indiase man die de prestigieuze titel van ‘Mr. International’ won. Net als vele andere modellen en schoonheidkoninginnen besloot ook hij een overstap naar Bollywood te wagen. Na verscheidene films als “Market”, “White Noise” en “Aisa Kyon Hota Hai” die geflopt zijn, bekent hij dat een titel als ‘Mr. International’ nog geen garantie is voor een succesvolle carrière in Bollywood. Ondanks de tegenvallers gaat hij toch door met acteren en heeft hij aangegeven niet terug te willen keren naar de catwalk.

Aryan die ooit als de meest sexy man van India door het leven ging heeft een aantal nieuwe Bollywood projecten in het vooruitzicht waaronder “Apne”, “Manoranjan”, “Kings Cross” en “Take two”. Hij is nu 31 jaar en vindt zichzelf te oud voor modellenwerk dat hij drie jaar lang gedaan heeft. Bovendien is hij ook uitgekeken op het werk en ziet het acteren niet alleen als een nieuwe uitdaging, maar geniet er ook echt van. Helaas is het hem nog niet gelukt om door te breken als acteur. Wat niet is, kan misschien nog komen. © Bollywood.NL

12 REACTIES

 1. hij si een egte player.geen wonder dt hij geniet van acteren want dn zoent hij bollystars en volgenns mij vind hij wel leuk.en hij si ook sexy met mooie gespierde lichaan.k hoop dt hij films maakt maar wel van die goeie films waar geen hoers enzo voorkomt.

  adiosxXx

 2. hij is pagal. alleen al als je naar hem kijkt zie je dat hij lelijk is. tenminste ik vind dat:P. hij is sow gek jawani diwani

 3. shilpa dt heb je 2 keer gesegt.1 keer is wel genoeg.maar ik VIND hem niet lelijk.maar dat is jou mening dus adios.

 4. Ow mijn god hij is so lelijk niet te geloven dat hij Mr. india is, john zou Mr.india moeten zijn. en trouwens geen wonder dat hij niet beroemd is geworden heb je zijn films gezien hij krijgt echt van die dome rols.

  XxX-payel**

 5. hij ziet er als een junkie uit man en hahah mr india kan ik me nooit voorstellen, toen ik voor het ereste op b4u muziek een liedje van hem zag wou nooit meer zijn kanker gezicht weer zien…
  als ze over salman, shrukh en john hadden dan kon ik me wel voorstellen maja

  ik adviseer hem om niet meer te gaan acteren lolz ik kan beter als hem .. haha

  raar mensen maja groetjessss aryan ofzo haha

 6. hij is echt vet lelijk logish dat zijn films floppen, ik zou trouwens nooit naar zijn films gaan kijken.

 7. Zo zeg, jullie hebben allemaal commentaar op een acteur/actrice of een artikel. Wat als jullie nou eens gingen leren om goed nederlands te schrijven en dan je mond zouden opendoen? En vervolgens een normaal en goed geargumenteerd commentaar geven?

 8. heey man hij hoort niet in bollywood : maar ik hollywood is het wel goed geschrefen geen typ fout:) NOu ik denk het wel hij wil alaleenm ooie meisjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.