Walt Disney gaat investeren in Bollywood

Bollywood and DisneyHet Amerikaanse media- en amusementsconcern Walt Disney neemt het populaire kinder-tvkanaal Hungama uit India over. Disney zal naast de overname ongeveer $15 miljoen betalen voor een belang van 14,9% in UTV Software Communications. UTV produceert tv-programma’s, tekenfilms en Bollywood films. Andy Bird, president van Walt Disney International, gaf aan dat Disney tv wil gebruiken als ingang voor het opbouwen van het merk. Daarnaast wil het consumentenproducten ontwikkelen in India. Het is niet de eerste zet van Disney op Bollywood gebied. Eerder kon je op Bollywood.NL al lezen dat Bollywood actrice Aishwarya Rai getekend had voor een rol in de Disney productie ‘Rearranged’. © Bollywood.NL

2 REACTIES

  1. Waarom moet Amerika zich overal mee bemoeien.. Ik vind dit overname gebeuren letterlijk en figuurlijk nix!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.