Big B haalt £ 26.000 binnen met inzamelingsactie

Bollywood superster Amitabh Bachchan heeft afgelopen vrijdag tijdens een diner in het ‘British House of Commons’ 26.000 pond weten in te zamelen voor de slachtoffers van de Mumbai aanslagen op 11 juli. Het diner was ter ere van de Universitaire onderscheiding die Dr Bachchan heeft ontvangen van de Monfort University in Leicester. Nelson Mandela was de laatste persoon die deze zeer speciale onderscheiding in ontvangs mocht nemen. De 64 jarige Bachchan voelde zich zeer vereerd en was diep ontroerd door alle lof en aandacht die hij kreeg. Bescheiden als hij altijd is, zei de megaster dat hij de onderscheiding ziet als erkenning en waardreing voor de gehele Indiase filmindustrie.
Amitabh
Tijdens zijn toespraak waarbij alle aanwezigen aan zijn lippen hingen, maakte hij van de gelegenheid gebruik om de aandacht te vestigen op de bloedige aanslagen van 11 juli in Mumbai. Hij gaf aan dat de aanslagen hem diep hebben geraakt, uitte zijn medeleven voor alle slachtoffers en hun familieleden en riep alle aanwezigen op om een bijdrage te doneren. Amitabh Bachchan mag dan ook met recht Big B genoemd worden, want met zijn speech heeft hij maar liefst £ 26.000 (€ 35.000) verzameld voor alle slachtoffers van 11 juli. © Bollywood.NL

7 REACTIES

 1. dit is het echte king of bollywood.hem zal nog niemand in de komende decenium evenaren .

 2. hij is aardig.hey kenne jullie een site waar je kunt zien hoe rijk ze zijn die hindoestaanse filmsterren enz in euros dn maar om een beetje beeld te krijgen.
  adios.

  P.S
  payal**
  wat bedoel je dt k gedist ben in esha’s room daarzo.waar hb je t over.

 3. Dat zOu jj wel.. fn BiG B kunnen verwachten 😀

  Hijs GWN gOed; zOals KinG Khan..!!!

  grOetjess,, frOm nOenOe

 4. wowwwwwwwwwwwwww
  echt veel man
  maar had van hem verwacht
  hij is echt een goed persoon heb zelf ook geld gegeven toe ze aan de deur kwamen in nederland
  maar echt toff van hem hij maakt tijd vrij en dat waardeer ik echt in hem
  RESPECT TO BIG B

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.