Bollywood sterren in Indiase ‘Big Brother’

Big BrotherHet Nederlandse productiehuis Endemol wil sterren uit Bollywood en van de Indiase televisie strikken voor een verblijf van 3 maanden in het ‘Big Brother’-huis. India krijgt binnenkort namelijk een eigen versie van het populaire realityprogramma ‘Big Brother’. In één ding zal de Indiase versie verschillen met andere landen: er heersen strikte kuisheidsregels voor alle bewoners. Geen naakt, geen stomende douchescènes en geen bloeiende relaties schrijft TV-Visie. Volgens de site zullen de deelnemers aan ‘Celebrity Big Brother’ strikte regels opgelegd krijgen. ‘India is een conservatieve staat die niet klaar is voor de toestanden die de Westerse versie van ‘Big Brother’ typeren’ aldus een woordvoerster van Endemol. © Bollywood.NL

32 REACTIES

 1. he wat jammer nou. Zelf willen ze wel naar andermans dochters kijken maar als het om hun eigen dochters gaat, kijken ze liever de andere kant op. En dan zijn ze niet klaar voor de westerse veranderingen. stelletje huichelaars!!!!

 2. Heey het is wel leuk dat bijna de hele wereld geïnterreseerd is in onze cultuur . Wel Lauw hoor !

 3. sunita je bent een schande voor je eigen cultuuur
  en je moet je schamen dat je iedereen naakt wil zien

 4. Zo leuk om te horen dat mense geinterreseerd zijn in onze cultuur zoals Devika all zei;)=D

  kHoop dat het wat wOrd=D

  kOesiieS

 5. Ooohw sow leuk ik ben egt benieuwd hoe het gaat worden en benieuwd welke acteurs en actrices erin komen. naar jammer geen naakte dingen :p

 6. hmm ben benieuwd wie der inkome..maar ik verwacht er niet veel van.
  er zulle heus geen echte sterren daar voor niks gaan zitten hoor. Die hebben het tog veelste druk..

 7. Ik ben zelf niet Indische maar ik kijk ECHT HEEL GRAAG naar indische films! jullie cultuur is echt top!

 8. jaaa rani en abhishek moeten er in maar laat deze big brother dan ook in nederland zien 😀

 9. Ik hoop erg dat het op nederlandse zeders komen want ik wil het gegewoon niet missen. En als er bollywood acteurs of actices in komen dan word het helemaal gaaf stel je voor aiswareya en salman khan in een kamer wow dat word echt lage ik bedoel se mogen elkaar niet dus het word vast ach je weet wel vechten maar ik denk dat se dat niet echt doen want se willne hun imago niet verpesten. En trouwens wanner komt het precies op tv en welke seder en hoe laat???.

  XxX-payel**

 10. kweet zkr dat die niet op nederlandse tv komt
  je kan zkr alleen op internet kijken.
  egt shit man

  -xxxx-
  laterzzz

  ps: film khabi alvida na kehnaa is egt leuk

 11. hij is in engeland gekomen in bios
  ik lieg niet maar je hoeft me niet te geloven

  oke ciooo
  -xxx-

 12. missghazal @@

  ow mijn god welke bios ik ga morgen naar
  londen welke bios reageeeeeeeeer snel pliessssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! en wil je ook seggen welke aders en heo veel het kost en hoelaat je dan die film kunt sien!!!1

  XxX-payel**

 13. Voor Sunita.

  Voordat je Indiase mensen huichelaars noemt die meer durven en doen dan Sur.hindostaanse ouders en hun kinderen. En waarom wil je ze zo graag naakt zien of stomende douchescenes?

  In India is bikini of badpak dragen heel normaal. Zwembaden, fotoshoots, miss verkiezingen etc. Sur. hindostaanse meisjes doen wel aan iets Westers mee de ‘Miss verkiezing’ maar durven geen badpak te dragen op het podium laatstaan bikini en al HELEMAAL NIET in ‘Big Brother’ zouden durven. Dan hebben deze preutse meisjes over dat zij andere morele waarden hebben dan Nederlandse meisjes. Sur. hindostaanse miss verkiezing lijkt meer op een mode- en dansshow dan een ‘Miss verkiezing’. Het is heel normaal om een badpak te dragen en als je zo jong bent en goed uitziet dan is er niks mis mee om bikini te dragen. Hindostaanse meisjes kunnen beter een voorbeeld nemen aan de Marokaanse meisjes die prachtig uitzien in miniscule bikini’s. Op AT 5 en Nederlandse magazines gezien tijdens en na de Marokaanse Miss verkiezing.In Nederland en andere Europese landen zijn ze wereld beroemd geworden. Ook de jongens zijn meer geïntegreerd dan de Sur. hindostaanse jongens. Qua taalvaardigheid en meedoen in de Nederlandse samenleving. Surinaamse hindostanen kunnen nogsteeds niet na 160 jaar Nederlandse leef- en denkwijze (lees:Westerse) overnemen. En die kijken en genieten ook van alles wat Westers is. Dus wie zijn hier de huichelaars??

 14. Pardon?? hindoestanen een voorbeeld nemen van de Marokkanen die Konjo’s?? .. absoluut niet … ben het toaal niet eens met je mening Joyce … jij mag vinden wat jij wilt,maar deze vergelijking is echt niet te aanvaarden en zeker niet rechtvaardig … moeten de Sur. hindoestaans meiden/ heren een voorbeeld nemen van deze boeven? IK DACHT HET NIET en Het gebeurt ook nooit .. juist het omgekeerde zou wel van toepassing zijn! en zeker ook!

  @@ Sunita … let wel op wat je schrijft en niet zomaa riemand voor huichelaar uitmaken ..die is zeker niet van toepassing bij deze programma meid ..

  Tenslot .. laat een mens in zijn/haar waarde als die geen of juist wel een bikini draagt of niet!

  mvg,

  Anchu

 15. […] Als we de geruchten op Internet mogen geloven, komt Sony Entertainment binnenkort met een nieuw bestaand programma dat is aangepast voor Bollywood. Het nieuwe programma zou gebaseerd zijn op het populaire ‘Dancing With The Stars’. Voor Bollywood wordt het uiteraard ‘Dancing With The Bollywood Stars’. Bekende Bollywood sterren worden gekoppeld aan een professionele danser en gaan de competitie met elkaar aan. Wanneer het programma live gaat is niet bekend. Sony is nog met de onderhandelingen bezig. Sony heeft inmiddels al groen licht gegeven voor de Indiase versie van ‘Celebrity Big Brother’ zoals wij vorige week op Bollywood.NL hadden gemeld. © Bollywood.NL […]

 16. payal

  oke hier komt die dan hij is bij de hindoestanen markt egt leuk daar
  kijk kaartje kost daar 7 pond dus dat wordt in euro’s 10,50
  maar als ik eerlijk moet zijn in nl worden engelse filmen sneller uitgebracht
  want toen je bijv alag hier niet kon vinden was die daar al op dvd ik weet dit omdat ik daar voor een maand ben geweest
  majah boeit me niet of iemand hier dom over gaat doen of niet diegene heeft dan pech

  laterzzzz

 17. ik ben een marokkaanse meisje dat helemaaal gek is van indische films ik hou naast mijn cultuur ook van de indische cultuur. Ik hoop dat we teminste wel iets kunnen zien van het programma en ja het zou echt lache zijn als aish en salman in een kamer zitten HAHAHA
  groetjes me

 18. zelf ben ik zuid europese mijn vader werkte vroeger voor een meneer uit india het is toch niet erg om in badleding te verschijnen zolang je het netjes houd?af en toe denk ik van westerse meisjes en vrouwen hun schaamhaar te zien.

 19. mensen uit india zijn conservatief mannen weten waarschijnlijk niet hoe ze het krijgen als ze de benen van een meisje of vrouw zien ,maar had j dat vroeger ook niet bij katholieke en protestaanse mensen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.