A.R. Rahman verzorgt optreden in Hollywood Bowl

RahmanDe populaire Bollywood componist A.R. Rahman is één van de weinige Indiërs die Indiase muziek tot een internationaal niveau weet te tillen. Afgelopen zondag heeft hij een optreden verzorgd in Hollywood Bowl, één van de grootste amphitheaters ter wereld met een capaciteit van 18.000 stoelen. Over het algemeen trekken Indiase artiesten in het buitenland publiek aan dat afkomstig is uit India of andere Aziatische landen, maar het optreden van Rahman heeft ook veel Amerikanen aangetrokken. Sterker nog, de Amerikanen vormden de meerderheid van het publiek.

De show genaamd ‘Bollywood Night with AR Rahman’ bestond uit een flinke dosis Bollywood videoclips, artiesten en dansoptredens. Het nummer ‘Chaiyya Chaiyya’ van Sukhwinder Singh vormde het hoogtepunt van de avond. Ook Hariharan, Sadhana Sargam en Madhushree brachten verschillende nummers ten gehore. Naar het schijnt waren er ook mensen van Warner Bros., Fox, en Universal Studios aanwezig die zo onder de indruk waren van het concert dat ze overwegen om een vleugje Bollywood toe te voegen aan de Oscar uitreiking van volgend jaar. We zijn benieuwd. © Bollywood.NL

4 REACTIES

  1. Ik zou zeggen ga zo door A.R.
    Hopelijk wordt hemesh reshemya ook zo bekend. Hij maakt ook goede muziek.

  2. ik hou helemaal niet van zijn muziek. hij heeft een rare smaak wat muziek betreft. Geef mij maar anu malik, of himesh. Maar ik ben wel blij voor hem dat hij naam heeft gemaakt in Hollywood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.