Weer protesten tegen Bollywood film

StringsIn India zijn gisteren honderden Sadhu’s de straat opgegaan om te protesteren tegen een liedje uit de Bollywood film ‘Strings’. Volgens deze heilige mannen is het lied beledigend en wordt de heiligste chant ‘Om’ op een bespottelijke manier gebruikt. De film gaat over een Britse man die meer wil weten over de Indiase spiritualiteit en daarvoor naar het heilige Maha Kumbh Mela-festival in Allahabad gaat. Daar komen jaarlijks 20 tot 70 miljoen Hindoe-pelgrims van over heel India bijeen. De aktievoerders staken cd’s en posters van de film in brand (AP Photo/Rajesh Kumar Singh). © Bollywood.NL

9 REACTIES

 1. Als ze het woord OHM bespotten, dan vind ik het terecht dat ze actie voeren. Ik bedoel het is een heilig woord of chant.

 2. ze zijn echt dome mense man !!!!!!!!!!
  ze hebben niks te doen ze denken allen maar aan hun dome geloog

 3. “Miss_M” volgens mij is jou geloof dom. daarom geloof jij er niet in.
  En als je dat niet doet, dan moet je gewoon je grote vieze bek houden over mijn geloof!!!!!!!!!

  Wat denk je wel dat je bent dat je gewoon kunt zeggen wat je wilt.

 4. hallo we gaan elkaars geloof niet afkraken he! dat is de bedoeling weer niet … dus Miss_M watch ur language!

 5. om is volgens mij het symbool van god
  ben zelf moslim dus excuus als ik het fout heb vind dat je respect moet hebben voor elk geloof en het dus niet moet afkraken als je er niets van af weet(Miss_m) het is terecht dat Rajivie boos word zou ik ook doen en iemand anders ook als het over zijn eigen god gaat en als je dat vind hou het dan lekker voor je maar nu terug naar het onderwerp please in films moet je een geloof ook niet beledegen vind ik

  laila

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.