Bollywood veroordeelt aanslagen

Diverse Bollywood sterren hebben de aanslagen op dinsdag fel veroordeelt. Mumbai werd daarbij getroffen door een reeks bomaanslagen op forenzentreinen. Sterren als Aamir Khan, Priyanka Chopra en Raveena Tandon spraken hun afschuw uit over de gebeurtenis waarbij meer dan 200 doden vielen. Mumbai, het vroegere Bombay, is met 17 miljoen inwoners de grootste stad van India. In de havenstad aan de Arabische Zee zijn de hoofdkantoren van tientallen Indiase multinationals gevestigd. Dagelijks reizen 6,5 miljoen mensen van de buitenwijken naar het centrum van de stad, die als filmhoofdstad van India ook wel Bollywood wordt genoemd. © Bollywood.NL

Bombay blasts

6 REACTIES

  1. Die f**king terroristen, ze moeten van India en andere landen afblijven!Het zijn BIJNA altijd die terroristen die zichzelf “zogenaamd moslim” noemen!Ik zelf ben een moslim, maar ik bedoel je moet toch niet zulke domme dingen doen om zogenaamd God te beschermen!Ik bedoel God zou het niet leuk vinden!Allah en God zijn samen 1, samen hetzelfde en denken precies hetzelfde!Die terroristen moeten gemarteld worden!Er vallen gewoon onschuldige mensen die niets misdaan hebben!!!!!!!!!PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!Ik hoop dat God ze hard gaat aanpakken!

  2. Je gaat naar je werk,en je komt niet thuis.Moeders zien hun kinderen niet meer of anders om.Dit zijn de gegevens van mumbai.Ik vind niet gek dat mensen afkeer hebben tegen slachters!!!!!!

  3. india moet de voorbeeld van israel volgen en veel van israel leren . india heeft een compromie gesloten met israel en hoop dat ze veel verder gaan.

  4. MIjn gpd wat dnken die kut mensen nou wel dat se als se willen mesene kunnen dodene dat is de taak van allah niet van jullie dus blijf alsjeblieft met je viese tengels van die onschildige menesne af oke want jullie denken wel wij moeten doen wat in de koran staat maar jullkie zijn volgens mij noig noiet afgestuuderd want dan wist je dat in de koran staat dat als mensen iets fouts doen dat allen allah hun mag straffen en niet jullie!!!!.

    XxX-payel**

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.