Nieuwe look voor Saif Ali Khan in ‘Omkara’

Omkara.jpgVan loverboy tot meester manipulator: de transformatie van Bollywoodster Saif Ali Khan was geen gemakkelijke opdracht volgens de regisseur van de film ‘Omkara’. De film is gebaseerd op de klassieker ‘Othello’ van Shakespeare. In eerste instantie had Saif gehoopt de rol van Othello te mogen vertolken, maar kreeg echter de rol van de schurk Iago aangeboden. Het was een enorme uitdaging voor hem omdat hij een totaal ander karakter moest spelen dan hij gewend was.

Inmiddels zijn de eerste promo’s uit en we mogen wel concluderen dat Saif zich volledig in zijn rol heeft ingeleefd. Met kort geknipt haar, gele tanden, een oorbel en een mank been ziet hij er wel heel gemeen uit en dat was ook de bedoeling van de regisseur. Tot dusver heeft Saif voornamelijk een loverboy image gehad in romantische films als ‘Salaam Namaste’. Zijn rol in ‘Omkara’ heeft hem het vertrouwen gegeven dat hij in de toekomst ook andere karakters kan neerzetten dan hij tot nu toe gewend was. Naar verwachting zal de film aan het eind van deze maand uitkomen. © Bollywood.NL

15 REACTIES

 1. Kapot lelijk, maar nu is z’n look veranderd hij is nu net zoals hum tum en salaam namaste!gelukkig maar!

 2. vindt hem met die korte haren onwijs lekker eruit zien joh….met die baard….eindelijk een man!!!!!!!!!!

 3. Ik kan nie wachte om deze film te zien.
  Ik heb wel nog nooit van othello gehoord.
  En jullie???????????

 4. volgens mij k heb ergens gehoord dt hij nie kan vegten seg maar hij kan t nie vegt scenes drm zie je hem in nooit vegten in films af en toe wel dn dus ben beniewd hoe hij t gaat doen
  adios

 5. ik denk dat hij wel kan vechten en zo n scenes maken… alleen hun laten hem niet want,, het staat hem niet.. hij lijkt zo n loverboy of playboy ,,, maar ben ook zeker benieuwd hoe hij dat doet ….. hij is best wel leuk

 6. hey,,nou ik had een vraagje nou zingt sharuk khan die liedjes allemaal zelef???
  nej tog,,,

 7. ik wou jullie allemaal laten weten dat siaf ali khan van mij is!!!! :p dus afblijven !
  hij is egt lekker en hij blijft mijn sgatje

  xxxxxxxx love u saif ali khan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.