Salman en Mallika samen in nieuwe film

Salmallika Je zou het een ‘match made in heaven’ kunnen noemen. Hij is de Bollywood playboy met sex appeal. Zij is de Indian babe die bekend staat als een sexbomb met haar weinig verhullende kleding en uitdagende scenes. Ze zullen nu voor het eerst samen te bewonderen zijn in een nieuwe film. Het gaat om de film ‘Fauj Mein Mauj’, die is afgeleid van de Hollywood comedy klassieker ‘Private Benjamin’ met Goldie Hawn. In ‘Fauj Mein Mauj’ zal Mallika een verwende maar erg mooie bimbo spelen die na een wetsovertreding het leger in moet. Salman Khan, hoe kan het ook anders, is degene die haar in het leger discipline moet bijbrengen en daarbij voor haar charmes valt. De ’twist’ in het verhaal is dat Mallika getrouwd is. Men is nu nog druk op zoek naar een acteur die de rol van Mallika’s echtgenoot kan vertolken. Volgens eerdere speculaties zou dat wel eens Akshay Kumar kunnen zijn. Naar verwachting zal men binnenkort met de opnames starten. © Bollywood.NL

18 REACTIES

 1. nee nie Akshy kumar doe maar een lelijke want Akshy moet nie bijrol spelen maar ook een hoofdrol en over leger is nix aan man doe maar een romantische film ofzo maar ok dt kan nie
  doei

  adios

  cioa

 2. amajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dat gaat en hit zijn want ik ben dol op salman ik wou graag zien en malika is sexy baba dus dat gaat geweldig zijn ze gaan mishin ok relatie hebben wie wet.kusjessssssssssssssssssssssssss ciaoo

 3. salman was tog veroordeeld tot 5 jaar en is toen in hoger beroep gegaan en zijn straf wordt waarschijnlijk nog langer :S Was op south asia news. Ik snap niet dat een regisseur dan nog zo dom is om zijn geld te spenderen aan salman :S Er is heel weinig kans dat hij zijn straf niet krijgt, of dat het lager wordt

 4. ik heb gehoord dat malika een prijs had gekregen voor de domste actrice van bollywood.
  Of dit waar is weet ik niet. En ze is lelijk.
  waarom kozen ze geen priyanka of bepasha of celina jaitly.

 5. waarom malika waarom geen priyanka die zauw de rol echt beter vertolken hoor malika gaat veel te snel uit de kleren wisten jullie dat ze vvor de PLAYBOY was gekozen !!!!! Maar ze heeft gezegd : nee daarvoor heb ik een goede opvoeding van me ouders gehad

  Ze hadden haar niet moeten kiezen vind ik

 6. als salman erin speelt moet het wel een leuke film worden en wat mailika betreft die zal het er wel goed van af brengen
  (denk ik)

  —laila—

 7. die film word echt wel vett
  vooral als salman daarin werkt
  ik vind dat malika weg moet en
  daarvan aishwarya moet komen
  de bijrol moet door hrithik roshan
  gespeeld worden….
  -rika-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.