Monsoon wedding in Centrale Bibliotheek Amsterdam

Monsoon WeddingIn het kader van de ‘Indiase Weken’ bij de Centrale Bibliotheek in Amsterdam kun je op woensdag 12 juli gratis naar de Bollywood film ‘Monsoon wedding‘ (Bruiloft in de regen). Een romantische komedie over een gearrangeerd huwelijk in India.

De famillie Verma maakt zich op voor het huwelijksfeest van hun dochter Aditi. Vader Lalit probeert de trouwerij in goede banen te leiden, maar hij raakt steeds nerveuzer van al die famillieleden die van heinde en ver zijn gekomen om het feest bij te wonen. Van de opgefokte huwelijksplanner Dubey hoeft hij geen hulp te verwachten. Hij heeft immers meer oog voor de mooie huishoudster Alice. Tot overmaat van ramp blijkt Aditi twijfels te hebben over haar huwelijk. Lalit ziet met leden ogen aan hoe het huwelijksfeest dreigt uit te lopen op een ramp.

5 REACTIES

 1. Welke sterren werken er in volgens mij geen een flop film ! !! ! ! ! ! !

  XxX-payel**

 2. WEL BEKENDE MENSE HOOR!!!

  2 die k ken..

  Bijv de ouders van die meisj die gaat trouwen

  Moeder–>De zus van de vriendin van Preity in Kal hoona ho…

  Vader–> Vader van SRK in Main Hoona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.