Relatieproblemen voor Saif en Rosa?

Hoewel Bollywood acteur Saif Ali Khan heeft ontkend relatieproblemen te hebben met vriending Rosa, worden de geruchten toch steeds sterker. Volgens een betrouwbare bron gaat het helemaal niet goed tussen de twee. Eerder werd de oorzaak gewijd aan het feit dat Rosa graag in Bollywood zou willen werken en Saif dat niet wilde. Diezelfde betrouwbare bron heeft aangegeven dat de problemen niets te maken hebben met de acteer ambities van Rosa maar wel met haar ‘slaapkamer’ ambities, om het maar zo te zeggen.

Saif en Rosa

De Italiaanse babe, die met Saif op vele Bollywood events te zien was, zou niet tevreden zijn over haar sexleven. Saif en Rosa zijn nu twee jaar met elkaar. In een eerder interview, na zijn scheiding met ex-vrouw Amrita Singh, had Saif nog bevestigd met Rosa te willen trouwen. De vraag is of dat nu nog doorgaat. © Bollywood.NL

12 REACTIES

 1. Die ongelovige willen altijd sex voor het huwelijk!Ze is echt lelijk man, saif moet met preity ofzo of hij moet terug naar zijn exvrouw!Indiase mensen moeten met indiase mensen trouwen!

 2. wrm wil saif nie met haar sexen.hij is tog moslim dn begrijp k wel.als hij met european wil dn moe die ook als european gedargen.

  adios.

 3. aaah best wel jammer dat ze uitelkaar gaan
  zij is kanpper dan die vorie vrouw van hem
  ik hoop dat ze nog bij elkaar blijven

 4. Lijkt me logish dat saif haar niet laat werken in films als se sulke scenes maakt zou ik haar ook niet laten hoor…,,, en trouwens se zijn tog nog niet getrouwd nou dan dan mag dat meid tog lekker self beslissen of se dat det of niet.

  XxX-payel**

 5. hard voor hem eigenlijk hadie zun 1e vrouw maar nnie moeten verlaten mja hij past egt nie bij die Rosa eerder bij Preity ofso mja ze mogen lekr zelf weten
  ciao

 6. wat man die vroew van hem is alleen maar mooi zij kan eens niet goed engelds of hindisch manjusssssssssss

 7. so dat maak je toch niet openbaar dat is pas genant man saif zou er snel maar iets aan moeten doen voordat we nog meer zaken te weten krijgen die we eigenlijk niet te weten zouden moeten

  ciao laila

 8. nooow man ze zijn egt een leuk stel man jullie kunnen zeggen wat jullie willen maar jullie zijn gewoon KaPoT jaloers!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.