Geobsedeerde fan spendeert inkomen aan Bollywood diva

SultanEen tabloid uit Bombay dacht dat hij een Sheikh was maar de 38-jarige Sultan die in Doha (hoofdstad van Quatar) woont, is een modeontwerper die, net als vele andere mannen, geobsedeerd is door Aishwarya Rai. Het verschil met andere mannen is echter dat zijn obsessie nog wel het meest bizar is. Sultan, die eigenaar van een boutique is, heeft de afgelopen acht jaar vrijwel zijn gehele inkomen gespendeerd aan 25 jurken die hij speciaal voor de Bollywood superster ontworpen heeft. Het bijzondere aan de opvallende jurken is dat ze beschilderd zijn met de ogen of het gezicht van Aishwarya.

De jurken verkoopt hij overigens niet. Die zijn speciaal voor Aishwarya bestemd. Sultan verdient zijn geld met de verkoop van andere kledingstukken. In plaats van het geld naar zijn vrouw en dochters in India te sturen, spendeert hij het aan zijn obsessie. Sultan heeft echter geen spijt en zegt dat hij zijn hart volgt. Niemand begrijpt zijn pijn en liefde voor Aishwarya. Zijn familie weet dat ze hem niet meer op andere gedachten kan brengen en heeft de hoop dan ook opgegeven. Sultan blijft echter hopen dat de voormalige schoonheidskoningin ooit zijn creaties zal dragen. De obsessie van de kledingontwerper uit Doha heeft veel media-aandacht gekregen die hopelijk niet aan Aishwarya voorbij is gegaan. Sultan heeft aangegeven dat hij doorgaat met het ontwerpen van jurken voor Aish, omdat hij daardoor het gevoel krijgt dat ze dichtbij hem is. © Bollywood.NL

13 REACTIES

 1. w0w se zijn echt mmoi hoe duur souden se zijn als het niet so duur is dan bestel ik er wel eentje ! ! ! !(Y)(Y)

  XxX-payel**

 2. EeEEyyYy

  NiXxXxXx TeGe ArAbIeRe :@ :@ Of Ge HeBt T mEt Me VuIsT Te MaKeN BeGrEpEn …

 3. die jurken zijn mooi.k wil eentje hebbe.k hopp dt ze in in nl maken en dn voor een goede verkopen dan sal k egt gaan kopen.
  ene trouwens hij is gek hij denkt dt hij aish kan krijgen.maar ’t zou ook gek staan als aish gaat dragen je weet wel haar gezigt in die roken en haar eigen gezigt dt staat gek
  mijn mening
  adios xx

 4. ok dit is een beetje creapy… en wat zielig voor zijn vrouw, die krijgt geengeld omdat hij zonodig jurkjes moet maken voor ‘geweldige’aishwarya.. waar gaat het tog heen met de wereld..
  lolz..

 5. ja inderdaad, gelijk heb je payel wat heeft het me jurken te make? het gaat over een geonserdeerde freak,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.