Bollywood Fashion Awards in New York

Bollywood Fashion AwardsOp 29 juli worden de Bollywood Fashion Awards uitgereikt in de Roseland Ballroom te New York. India’s top designers Manish Malhotra en Sabyasachi Mukherjee zullen samen met Indiase top modellen, hun nieuwe collectie tonen. Enkele van deze modellen zijn voormalig Mrs. World, Aditi Govitrikar en Ms. Earth,Shamita Singha. De show wordt gepresenteerd door Manu Narayan van Bombay Dreams. Er is ook muziek van de Britse meidengroep Rouge, Amir Jamal van Kaho Na Kaho fame, DJ Sanj, Manu Narayan, Thara en Sourabh Jain. Volgens de organisatoren zullen diverse Bollywood sterren op de Bollywood Fashion Awards 2006 aanwezig zijn. © Bollywood.NL

6 REACTIES

  1. […] Designer Rachel Roy zal tijdens de Bollywood Fashion Awards 2006 geëerd worden voor haar buitengewone bijdrage aan de modewereld. Het is de 6e editie van een jaarlijks terugkerende gala event met internationale allure waarbij Indiase designers onderscheiden worden voor hun werk. Het is een unieke happening waarbij internationale designers, topmodellen en populaire beroemdheden bij elkaar komen om de wereld van fashion en entertainment te eren. De Awards uitreiking vindt plaats op 29 juli in het wereldberoemde Roseland Ballroom te New York. Al 75 jaar lang wordt Roseland Ballroom gebruikt voor concerten en modeshows van beroemdheden als Madonna en Versace. De Rachel Roy collectie is verkrijgbaar via exclusieve retailers als Bergdorf Goodman, Henri Bendel en Nordstrom. Rachel Roy wordt gezien als de meest elegante vrouw in de huidige modewereld. Met de allure van haar collectie heeft ze wereldwijde erkenning en respect gekregen van de internationale modewereld. Imani – voormalig supermodel, CEO van IMAN Cosmetics en vrouw van David Bowie – zal de Award aan Rachel Roy overhandigen. © Bollywood.NL […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.