Wordt Priyanka Chopra de nieuwe Wonder Woman?

Priyanka Chopra Priyanka Chopra’s rol in de nieuwe film Krrish is, met name buiten Bollywood, niet onopgemerkt gebleven. Volgens geruchten is Joss Whedon, de producer van de Amerikaanse film ‘Wonder Woman’, in gesprek met de Bollywood actrice voor de rol van Wonder Woman. Op de site van de film database IMDB wordt Priyanka genoemd bij ‘Credited cast’ van de Hollywood film, welke moet uitkomen in 2007. De onderhandelingen met de voormalige Miss India en Miss World 2000 lopen nog en wie weet zien we weer een Bollywood actrice in Hollywood verschijnen. © Bollywood.NL

20 REACTIES

  1. ze doen net of hollywood de grootste filmindustrie ter wereld is, terwijl dat niet waar is. het is wel de bekendste filmindustrie, maar bollywood is de beste filmindustrie ter wereld, want die maken veel meer (goede) films per jaar en ook per maand.

  2. ik zou het heel leuk vinden als ze naar hollywood zou gaan misschien kunnen we dan haar films op de tv zien. maar ik vind ook dat ze in bollywood films moet gaan maken.

  3. Het is wel leuk dat ze naar hollywood gaat, maar dan gaan we haar minder in bollywood films zien. Kijk maar naar Aishwaria.

  4. Ik zal haar missen maar dat betekent niet dat se niet mer in bollywood film gaat werken

  5. Waaro moeten ze naar hollywood ,ze moeten in bollywood blijven, ik bedoel in bollywood kun je ook veel carriere maken, kijk maar naar Amitabh Bachchan hij is beroemd zonder in een hollywood film te spelen!

  6. haiii ze zou echt wel naar hollywood kunnen gaan dat zou perfect zijn maar ze moet wel in bollywood blijven acteren dat ze haar eigen cultuur nooit en never zal vergeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.