Van Damme wil graag in Bollywood werken

Jean-Claude Van DamneEén van de hoogtepunten van IIFA Awards 2006 was de aanwezigheid van de Hollywood actieheld Jean-Claude Van Damme die als ‘special guest’ verscheen om de award voor beste actrice uit te reiken. Opmerkelijk genoeg blijkt Van Damne een liefhebber van Bollywood films te zijn. Hij gaf aan dat hij Indiase films leuk vindt en dan ook graag omgaat met Bollywood regisseurs en acteurs. Zijn favoriete film is ‘Devdas’, waarin Sharukh Khan volgens hem een geweldige acteerprestatie heeft geleverd, met name de eindscene vond hij indrukwekkend.

Verder gaf Jean aan dat hij heel graag in een Bollywood film zou willen acteren en dat het dan ook een grote eer voor hem zou zijn wanneer een Indiase regisseur hem voor een rol zou casten. Tijdens de IIFA Awards van een paar jaar geleden heeft ook Hollywood acteur Jackie Chan tijdens de show op het podium aangegeven dat hij graag mee zou willen spelen in een Bollywood film. We hebben echter nog niet vernomen dat hij benaderd is voor een rol en waarschijnlijk zal dat ook voor Jean gelden. – © Bollywood.NL

13 REACTIES

 1. zou wel leuk zijn als er enkele hollywood acteurs in bolywood films acteren!

  Bollywood zou hierdoor ook nog meer erkenning kunnen krijgen in het westerse deel!

 2. s0 hey wEEt je waT waarom nodigen we gewoon heel hollywood niet uit omte komen spelen in bollywood films man het is ier net een ballentent als je er in wilt komen an is het nmeteen goed waarom komen ze nu ineens hier naar toe hallo jullie hebben tog ook jullie industrie nou ga daar maar lekker de ballentent uit hangen ver pest ons films niet met julllie lelijk gezichten!!!!!111

  XxX-manish*

  P.C. Dit is echt niet gemeen bedoelt hoor maar ik wordt tog echt so kwaad als iedereen denkt dat ie maar er in kan stapppen!!

 3. Ja toch manish je hebt helemaal gelijk, als er een hollywood ster in een bollywood film komt spelen dan ziet dat er zo dom uit!Asjeblieft hoor hou het gewoon bij bollywood sterren, die kunnen bet acteren in een bollywood film!

 4. jullie moeten gewoon blj zijn dat sterren van hollywood komen naar bollywood flmen dat beteknt dat bollywood gaat bekend worden zo als hollywod halloooooooooooooooooooooo mensen.

 5. nou ik denk dat Bollywood al ver bekend is en heeft in principe geen steun van Hollywood nodig, alleen wat meer erkennig zou ze ver op weg helpen.

  Maar dat kunnen ze zelf ook, zonder dat er andere holly sterren bij komen.

 6. Bollywood is al bekend!!!!!!!!Nou en of bollywood niet overaaaaaaaaaal bekend is!Zij zijn tenminste de grootste en rijkste filmindustire!en hollywood sterren kunnen totaal niet acteren in bollywood films, kijk maar naar dil jo bhi kahe!echt een flop film met die meisje!Ik zie hollywood strren al belachelijk dansen!wahahahahahhahaha

 7. E maar sommige mensen van hier zijn wel kapot dom hoor als hollywoodsterren komen naar bollywood dan krijgt bollywood weer naam en faam. Sommige van jullie zijn wel heel raar. Denken allemaal bullshit

 8. Alsjeblieft mensen doe niet alsof je verstand heb van films. Typisch pubertaal.

  Als je niet weet hoe stars werken, just do not talk about it. Keep your mouth shut.

 9. hoezo krijgt bollywood weeer naam en faam, hebben ze dat dan niet ze zijn overal bekend, pakistan,marokko, turkije, afganistan enz.. dus kom niet zeggen dat we kapot dom zijn en dat bollywood geen naam en faam heeft!Allleen onmdat hollywood sterren er niet inspelen heeft het geen naam en faaam nou dus wel, zonder die hollywood sterren gaat het beter!het kan gewoon niet een hollywood ster een bollywood dans doen!wahahahahahahahahahahahAHAHAHAHAHAAHHA

 10. INDERDAAD URMILA JUST KEEP YOUR MOUT SHUT, HUN BEPALEN ZELFS WAT ZE WILLEN DOEN, WE KUNNE ZEGGE WAT WE WUILLEN MAARE HUN BESLISSEN NIET WIJ, DE ENIGE WAT WIJ KUNNE DOEN IS DE FILMS KIJKE EN ALS HET NIET BEVALT JA DAN PECH DAN NIET KIJKEN EN DAN ANDERE FILMS KIJKE SO SIMPLE AS DELL WIE WEET WORDEN DE FILMS WEL INTRESANTER EN LEUKER OM TE KIJKEN, ZIEN WE NIET STEEDS DEZELFDE STERREN, JE MOET TOG ALTIJD WAT NIEUWS PROBEREN, DUS MENSEN NIET ZEUREN MAAR GEWOON KIJKEN OF NIET KIJKEN

 11. @@@alisha @@@@urmila @@@Beste kenner

  HET ZAL WEL EEN KEERTJE WAT JULLIE SEGGEN IK GEEF ALISHA GELIJK DAT WIJ ER HELEMAAL NIETs AAN KUNNNE VERANDEREN MAAR JULLIE HOEVEN OOK NIET HET LAATSTE WOORDT TE HEBBEN EN DOE NIET ALS OF JULLLIE HIER DE BESTE ARIGIOLOG BENT VAN bollywood SO KEEEP YOURS MOUTH OKE BECAUSE WE DID ASK ANITING OKE :P:P:P:P en vooral jij Best kenner

  XxXmanish*

 12. maar toch zou het raar zijn als je die hollywoodsterren in bollywood komen en persoonlijk denk ik dat ze komen voor de bollywoodactrissen want die zijn echt 10x zo knapper dan die hollywoodactrissen
  kijk maar aish,priyanka,susmitha gaan nu naar hollywood toe maar waarom worden shr,amitabh,hrithik en de rest niet gevraagd?
  maar zo zie ik het dan

 13. Bollywood wordt steeds bekender nou wel leuk hoor dat van damme in bollywood films wilt spelen het zou wel leuk zijn als holly en bolly samen films gaan maken alleen die bolly’s moeten wel gewoon hun eigen films blijven maken en een beetje meer van INDIA zelf laten zien hun maar whatever ze moeten zelf weten als ik maar gewoon geniet met bollywood films dan is er niks aan de hand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.