Waarom Salman niet naar Nederland kwam

Salman Khan niet meer naar Nederland komenEerder kon je op Bollywood.NL al lezen dat de Nederlandse versie van “Bollywood Rockstars” niet meer doorging. Volgens een aankondiging op de site van de Nationale Theaterkassa kreeg de organisator Sekier Entertainment Services de mededeling van Salman Khan’s management dat hij op vrijdag 9 juni niet in Nederland aanwezig zou kunnen zijn. Mede om die reden zou Sekier Entertainment Services besloten hebben om de show te annuleren.

Maar op de site van Salman Khan is heel wat anders te lezen, namelijk dat de show in Amsterdam is gecancelled vanwege de slechte organisatie bij het promotiebedrijf in Nederland: “The Amsterdam show, which was to be held on June 9, has been cancelled due to incompetencies by the Promoters“. Bewijs hiervoor is dat Salman op 10 juni wel gewoon naar de UK is gegaan. Volgens het management van Salman Khan is het wegblijven van de Bollywood acteur niet toe te schrijven aan de aanstaande rechtzaak, omdat die pas op 19 juni is. Dit zou dus geen reden zijn om zijn verplichtingen aangaande de Rockstars tour op te zeggen.

Toch krijgt Sekier hierbij het voordeel van de twijfel. Andere shows in Calgary en Orlando zouden ook om onduidelijke reden gecancelled zijn. De laatste Wembley show in Engeland werd afgelopen zondag eveneens gecancelled omdat er te weinig kaarten waren verkocht. Volgens sommigen heeft dit te maken met de betaling aan de sterren. De artiesten willen voor de show al betaald worden. Gebeurt dit niet, dan hebben zij volgens de overeenkomst het recht om een optreden te weigeren. – © Bollywood.NL

38 REACTIES

 1. spijtig genoeg dat mijn schat niet naar nederland gekomen is .Hij zo schatig toch meisjes .Ik ben dol verliefd op hem.Salman je bent van mij ik hou van jou kusjesssssssssssssss Nastja uit rusland.

 2. Wat een onzin zeg..Ik hoorde dat de show in Engeland was gecanceld omdat er maar 500 kaartjes waren voor Rockstars in Wembley waar 16.000 mensen in konden..maja..verhalen lopen ERG langs elkaar heen

 3. Ja allemaal leuk en aardig, maar hoe zit het met mensen die hun geld nog niet terug hebben gekregen van Sekier? Er is beloofd dat men hun geld teruggestort zouden krijgen, tot nu toe heb ik nog niks ontvangen……….en Sekier is nergens te bekennen of te bereiken.
  Wat ook de reden mag zijn dat de show niet door is gegaan. Toeschouwers zijn al de dupe dat de show niet doorgaat, maar geef hun dan op z’n minst hun geld terug.

 4. jah wat zal ik zeggen zielig en spijtig voor die mensen die al geld hebben betaald maar jah ik vind niet echt dat het salman khans schuld is hoor en trouwens moet hij nog naar de gevangenid?

 5. gelukkig heb ik net op tijd geen kaartjes besteld anders zou ik min geld ook niet terug hebben gekregen!!

  XxX-manish*

 6. Ik heb ook nog geen geld teruggekregen. Ze zeggen sinds 2 weken dat ik mijn geld terug krijg, maar heb nog steeds niks ontvangen.
  Heb 3 VIP kaarten gekocht, dus aan 375 euro aan kaarten die ik Nooit heb ontvangen. Die sekier is een vuile hufter met zijn mooie praatjes altijd.
  WAT NU? Hij is nu opeens ook niet meer te bereiken en ze reageren ook niet meer op mijn mailtjes!!

 7. Oow wat raar mann, khad me geld binnen 4 dagen terug,, en op mailtjes reageerden ze ook gewoon=S

 8. Heb jij ook aangifte gedaan King Kong? Ik had er gisteren toevallig ook met iemand erover. Ben dit ook van plan. Heb zelfs al juridische maatregelingen genomen.

 9. Ja,heb ook geen geld terug gekregen.
  Heb al paar keer gebeld naar Sekier.
  Ze zeggen dat ze woensdag terug zijn,ze zijn nu op vakantie.

  Groetjes Jona

 10. Nou ben benieuwd of ze dit alsnog overmaken.
  Wat denk je zelf?? Volgens mij zijn we belazerd.
  En geloof je nou echt dat ze met vakantie zijn?? Ze zijn zeker een plannetje aan het maken hoe ze hier onderuit kunnen komen.

 11. Hoi Rishma,

  Ik heb zelf geen kaartjes gekocht. Dat heb ik meteen afgeleerd van de vorige show die Sekier organiseerde. Het is netjes dat je juridische maatregelen hebt genomen. Oplichting is nu eenmaal strafbaar. Sekier is volgens Salman te incompetent. Dat is iets wat je vaak bij hindoestanen ziet. Ze wagen zich aan iets, waar ze de ballen verstand van hebben. Dan moet het wel een keer mis gaan, zoals nu met Sekier.

 12. he waarom schrijven jullie de helft van de nieuws

  als jullie hebben geschreven waarom die concert hier is afgelast dan waarom niet van engeland dat de promoters van de london show problemen hadden met sahara one en daarom ging het niet door en niet omdat er geen mensen naar de concert gingen

  als je die info over 9 juni van Salman site hebt genomen dan staat er ook waarom de concert in london door niet ging en niet omdat mensen niet kwamen…….

  de probleem was gewoon hier en het was gewoon schuld van sekier dat het niet door ging en niet Salman’s fout

 13. Hoi Bollywood fans,ik begin nu ook al te twijfelen of Sekier ons wel terug wil betalen.
  Dit had ik zeker niet verwacht van ze,dacht dat ze een goede organisatie waren.
  Maar helaas ik heb het mis gedacht.
  Het valt me vies tegen van ze,ik hoop dat Sekier iedereen wel op tijd geld terug gaat storten.
  Anders moeten we stappen ondernemen tegen Sekier,denken jullie dat ook niet?
  Ga zeker niet alleen doen,want samen staan we sterk toch?

  afz..Bollywood fan

  Groetjes Jona

 14. Hoi Rishma,
  heb een vraag aan jou?
  Bij welke juridische bedrijf ben je geweest?
  Want ik heb ook geld tegoed van Sekier,namelijk 155,00 euro.
  Wil misschien dan daar ook juridisch aanvragen,
  misschien kun je daar mij ook mee helpen.
  Ik hoor/lees het wel.
  Alvast bedankt voor je hulp.

  Groetjes Jona

 15. Hallo allemaal,
  Ik heb eindelijk mijn geld terug gekregen van Sekier.Heb ze vandaag gebeld,en ze hebben toch meteen terug gestort.
  Dank je wel Sekier
  Groetjes jona

 16. Wij hebben ons geld ook eindelijk teruggekregen. Is gisteren overgemaakt.
  Kan nu eindelijk hoofdstuk “Sekier”afsluiten.

 17. Concert in london was agelast puur omdat er maar 500 mensen waren :S, london show zou worden live opgenomen door een indiase kanaal die had zelfs zijn apparatuur uit india laten overkomen maar met zo weining publiek had het geen nut! mijn mening is er zijn teveel shows tegenwoordig 4 weken geleden ben ik naar HEAT2006 geweest ! dit was echter wel een mooie show. alle sterren waren in uk inclusief salman.. alleen meerdere deel van de tijd was hij echter niet aan te spreken omdat hij altijd dronken was van de dag ervoor :s hij werd geinterviewd door bbc asian network daar was dit duidleijk te merken.!

  wat betreft de promoters die zijn meestal alles te blamen, om kaarten te verkopen moeten ze prijzen gunstig houden en niet hoge prijs berekenen.!

  groetjes

  jay (uk)

 18. hey hey welk telefoonnummer hebben jullie dan gedraaid?? want ik kan ze niet bereiken en heb dus nog steeds niet m’n geld terug

  groetjes

  Madhurie

 19. Tel: +31 (010) – 848 16 62
  Fax:
  +31 (010) – 842 14 62
  Mobiel:
  +31 (0)6 17 644 844

  Maar ze zijn al sinds weken niet te bereiken. Succes.Ik hoop dat je snel je geld terug krijgt.

 20. Nou, ik heb vandaag nog geprobeerd, 11 juli, maar krijg nog steeds te horen dat ze met vakantie zijn, Oh wat erg, ik baal echt.

 21. het is inmiddels al 10 aug nog steeds geen geld gehad van sekier wie weet waar hij uithangt geef het me door want hij krijgt echt problemen met mij het gaat wel om 5 vip kaartjes die vieze hufter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.