Monica Belluci zal rol van Sonia Gandhi vertolken

Monica BelluciNa veel speculatie is uiteindelijk bevestigd dat de Italiaanse actrice Monica Belluci de rol van Sonia Gandhi zal vertolken in de biografische film van Bollywood regisseur Jagmohan Mundra. In eerste instantie overwoog hij om Aishwarya Rai of Preity Zinta voor de filmrol te casten. Na het zien van de film ‘Mellina’, waarin Monica een weduwe speelt, was hij zo onder de indruk van haar acteerprestatie dat hij besloot om haar te vragen voor de rol van Sonia Gandhi. Bovendien lijkt Monica ook nog eens op Sonia Gandhi.

Momenteel is Mundra druk bezig met de première van zijn film ‘Provoked’ waarin Aishwarya Rai de hoofdrol speelt. De opnames van zijn nieuwe film over Sonia Gandhi zullen in September 2006 starten en het grootste deel van de film zal in het Engels zijn. Naar het schijnt heeft Gandhi niet haar goedkeuring gegeven aan het biografische boek waarop de film gebaseerd is. Zij zal dan ook geen input voor de film geven, omdat het geen officiële biografie betreft.

9 REACTIES

 1. IEIEIEIE!!!!!!!!! zij is lelijk trouwens is die film al uit gekomen of niet??????

  XxX-manish*

 2. Waaaaauuwwww !!!!!!!!
  De mooiste vrouw op aarde!! Benieuwd hoe ze hindi zal spreken, zal wel prachtig klinken.

 3. de mooiste vrouw maar niet heus, ze is lelijk man er zijn vast wel mooiere actrises maar zijn is lelijk hoor,

 4. Zeii iS egt LELIJK!!!!!!!!!!!!
  Damn dat zie je tOch zóóó…..
  Egt niejt de mOoiste vrOuw!!!!
  Ze iiS hartStikke lelijk!!!!

  bye and kusje

 5. seker met kilo’s make-up wordt zij weer een beetje mooie een BEETJE he!!!

  XxX-manish*

 6. het was veel leuker geweest als aishwarya de rol kreeg of preity zij kan ook heel goed acteren

  XxX-manish*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.