Chris Tucker in Bollywood Remake

Chris TuckerDat veel Bollywood films remakes zijn van Hollywood producties wisten we al. Maar andersom kan het ook. De Bollywood film Munnabhai M.B.B.S. krijgt een Hollywood remake met de Amerikaanse acteur Chris Tucker in de hoofdrol. De film “Gangsta M.D.” zal geproduceerd worden door de Indiase Mira Nair, bekend van films als “The Namesake” en “Monsoon Wedding”. Dat heeft 20th Century Fox deze week bekend gemaakt. Volgens Nair zal het filmen beginnen zodra Tucker klaar is met Jackie Chan’s “Rush Hour 3”.

8 REACTIES

  1. Chris Tucker is een hele goede acteur in comedie films. Ik zou heel graag die film willen zien. Maar dat duurt nog wel een beetje. Het komt in 2007 uit.

  2. […] De nieuwe Bollywood komedie ‘Lage Raho Munnabhai’ is vanaf gisteren te zien in de Nederlandse bioscopen. In de film, waarin maffiabaas Munnabhai verliefd wordt op de mooie radiopresentatrice Jhanvi en zich voordoet als een geschiedenis professor, spelen Sanjay Dutt, Vidya Balan en Arshad Warsi de hoofdrollen. ‘Lage Raho Munnabhai’ komt precies drie jaar na de zeer succesvolle ‘Munnabhai MBBS’. Het succes van deze film zorgde ervoor dat Hollywood geïnteresseerd raakte in een Amerikaanse remake die in 2007 uitkomt: ‘Gangsta M.D.’ met Chris Tucker in de hoofdrol. © Bollywood.NL […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.