Penelope Cruz bevestigt Bollywood film

Penelope Cruz Penelope Cruz, die momenteel op een roze wolk drijft vanwege lovende recencies tijdens het filmfestival in Cannes voor haar rol in de film ‘Volver’, heeft bevestigd dat haar nieuwe, aan India gerelateerde filmproject binnenkort van start zal gaan. Ze heeft echter nog geen regisseur voor de Engelstalige film die door haar nieuwe bedrijf 88 Producciones geproduceerd zal worden.

De film is gebaseerd op de beroemde roman ‘Indian Passion’ van de schrijver Javier Moro en gaat over een flamenco danceres die verliefd wordt op een Indiase maharadja en met hem trouwt. Cruz zal de rol van de danseres vertolken, haar affaire met de mahardja begint wanneer hij het huwelijk van de Spaanse koning bijwoont. ‘Indian Passion’ zal in Frankrijk, Spanje en India opgenomen worden.

11 REACTIES

 1. Het is leuk om te horen dat een deel van de film in India zal worden opgenomen. Maar ze ziet er zo mager uit en ze heeft veel make up.

 2. c00l het zal vast een groote hit worden vooral als er een indiase acteur in werkt ik hoop dat er ook een indiase actrise in gaat werken.

  XxX-manish*

 3. Hoi allemaal wat leuk dat een hollywood ster binnenkort in bollywood films te zien zal zijn cooool..xxxxx

 4. Volgens mij is zij niet so want ik heb een film van haar gesien en se is echt niet so asl de andere sterren van hollywood en Rani je hebt gelijk waarom komen nu heel veel sterren naar bollywood so als will smith enzo maar het is wel heel cool ik hoop dat brad pitt dat ook gaat doen

  XxX-manish*

 5. INEENS willen ze allemaal in een bollywood film spelen! tja, dat kan ik wel begrijpen maar waarom ineens? ik vind wel dat bollywood ook echt bollywood MOET blijven! anders hebben we geen verschil meer tussen hollywood en bollywood!!!!:S

 6. Penelope Cruz
  echt een mooiie gepassioneerde actrice
  zij is echt geschikt voor deze film
  ben zoals vele erg benieuwd wie de indiase
  acteur zal zijn.
  en het feit dat hollywood actrices/acteurs
  bollywoodnfilmd binnen treden
  vindt ik echt dope.
  niks ergs mee?
  bollywood zal alijd bollywood blijven!
  Deze film moet ik echt zien man
  I can’t wait!

 7. Ik vind het wel leuk….
  maar als bollywood nou ineens veel bekender word..
  bijvoorbeeld op mtv en tmf komt hahah.??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.