Provoked scoort goed tijdens filmfestival Cannes

Aishwarya RaiHoewel Bollywood diva Aishwarya Rai weinig goede recensies heeft ontvangen voor haar laatste films, schijnt ze met de nieuwe film ‘Provoked’ van Jagmohan Mundhra weer een hit te hebben. De film is verscheidene keren vertoond tijdens het filmfestival in Cannes en gaat over een waargebeurd verhaal van een vrouw die slachtoffer is van huiselijk geweld. De film heeft veel positieve reacties ontvangen voor de wijze waarop het gefilmd is en de wijze waarop Aishwarya de hoofdrol vertolkt heeft.

Jagmohan Mundhra is zeer lovend over Aishwarya en geeft aan dat hij zich geen betere actrice voor de rol had kunnen bedenken. Na het zien van de film konden de kijkers hem geen ongelijk geven. Dankzij de sterke indruk die ‘Provoked’ tijdens het filmfestival gemaakt heeft, is Mundra er in geslaagd om verschillende internationale contracten af te sluiten voor de distributie van de film. Hij hoopt dat ‘Provoked’ in September 2006 simultaan in première zal gaan in India, Pakistan, Engeland en de Golfregio.

10 REACTIES

  1. Ik wil so graag het film zien lijkt me echt een top film vooral omdat Aiswareya er in heeft gewerkt!!!

    XxX-manish*

  2. hopen of die echt zo goed is als ze zeggen en is het een engels talige film denk het wel aan de naam te zien provoked

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.