Shilpa Shetty brand ambassador voor Romanov

Shilpa ShettyVijay Mallya, voorzitter en marketing directeur van het bedrijf UB groep, heeft actrice Shilpa Shetty ingeschakeld als brand ambassador voor het wodka merk Romanov. Shilpa zal binnenkort in de nieuwe advertentiecampagne van het merk verschijnen.

Dit specifieke alcoholmerk is voornamelijk gericht op jonge, high society Indiërs die van het goede leven houden. Volgens Mallyua is Shilpa dan ook de juiste keuze omdat ze gratie heeft en het ideaalbeeld van de jetset jeugd belichaamt. Dit jaar zullen er een aantal films van haar uitkomen. Haar laatste film was Dus waarin ze de rol van een super cop vertolkt.

5 REACTIES

  1. Hallo allemaal,

    Ik vind het helemaal te gek dat Shilpa Shetty ergens voor word gevraagd. Het is altijd Aishwarya Rai. Iemand anders moet ook aan de beurt komen! Dus Shilpa kom op! Je kunt het best wel, als je laat zien wat je in je hebt. ZET HEM OP! IK WENS JE HET GELUK TOE!!!!!!!!

    Groetjes en veel liefs van: Sunidhi

  2. ik bedoel ik vind haar ook heel mooi en het is oom heel leuk dat se het gekozen is maar het hoeft toch niet altijd ais hnte zijn!!!

    XxX-manish

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.