Film Krrish 6 juli in Nederland

KrrishDe romantische Bollywood actiefilm Krrish is vanaf 6 juli te zien in Nederland. Krrish is het vervolg op ‘Koi… Mil Gaya’ en gaat over superheld Krrish die in Singapore het kwaad bestrijdt. Hij wordt verliefd op de beeldschone Priya die op vakantie is in zijn bergdorpje. Wanneer zij terug naar Singapore moet, gaat hij haar achterna. Eenmaal in de grote stad maakt Krrish nieuwe vrienden en bloeit de liefde op tussen hem en Priya. Daarnaast komt hij terecht in omstandigheden waarbij hij door zijn krachten te gebruiken mensen redt en al snel is de held geboren. Al strijdend komt hij een op wereldmacht beluste boef tegen. Kan Krrish de wereld redden?

Zowel Rohit als Krrish zijn gespeeld door Hrithik Roshan, terwijl zijn vader Rakesh Roshan als regisseur optrad. De actiescènes werden gedaan door Tony Ching Siu-Tung, een icoon in de Hong Kong filmindustrie, die ook werkte aan films als ‘Shaolin Soccer’. ‘House of Flying Daggers’ en ‘Hero’. Met een productietijd van twee jaar is ‘Krrish’ een van de grootste films uit de geschiedenis van Indiase cinema. De film is te zien in Pathe.

17 REACTIES

 1. waar waneer waar ik ik zekerz mee man dat ik nits ik kan zondre hen niet leven man en jij of juli eook ?
  het zou echt gaaf zijn voorall met hirith maar ik vindt prijanka nieks mar jah ze kan me oma wle zijn hahah a

  d(L)
  (JK)

 2. deze film is vet leuk. ik ga hem zeker kijken. jullie moeten hem ook kijken. en zeker als tie in amersterdam draait…

 3. heey ik vind het dom film kriss want het is zooooooooo saaiiiiii zoo saaiiiiiiii egt je moet het niet kijken oke het is egt saai

 4. Tess??? wrOm zOu iiemand jOu mSn wiille??:S…NeejOhh..Jij bent de weg kwijt…ga Snel zOeke vOordat dat TelaAt iiS:S Er beStaan rare menSe,,mAar Ook hele rara menSe!!!!:S

 5. Hallo allemaal,

  De film Krissh is een leuke film als je alleen al de trailer ziet!En voor degene die willen weten waar de film draait. ga naar http://www.pathe.nl En dan bollywoodfilms en dan helemaal beneden. Ik woon zelf in rotterdam en daar is het tegenover de politiebureau! Helemaal te gek! Als er iemand iets doet komt de politie gelijk!

 6. eeey nastja weet je niet eens of pathe in nederland is.hoelan woon je in nederland je hebt in rotterdam AMSTERDAM EN NOG BIJ EEN PAAR STEDEN\

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.