Show Bollywood Rockstars uitgesteld

Bollywood rockstarsIn verband met de rechtzaak tegen Bollywood ster Salman Khan is de Nederlandse versie van “Bollywood Rockstars” uitgesteld. Op 05 mei 2006 is de eerste show van de “Worldtour Rockstars” met o.a. Salman Khan van start gegaan in de Verenigde Staten. Door de late aanvang verschuift ook de show in Nederland van donderdag 25 mei 2006 naar vrijdag 09 juni 2006. Ook de locatie veranderd van de Groenoordhallen naar de Amsterdam Arena, meldt Sekier Entertainment.

26 REACTIES

 1. ooh ik wil ook man lijkt me supper vett… =)
  hoeveel kost zown kaartje?

  Xxx,

  JOHN ABRAHAM KOMT NATUURLIJK OOK !!

 2. dit kunnen ze echt niet menen man, dat is egt balen, ik had kaarten gehaald en nu is het verschoven na 9 juni, precies de dag dat mijn broer gaat trouwen, wat jammer nou, nou jah zeg ze houden vast geen rekkening met andere mensen, zo gaan ze vast wel verlies draaien, maar jahhhh,
  better luck next time

  koesjes alisha

 3. AaahhH!! Ik wil ook zo graag gaann..
  Ik Ga alleen voor Shahid KapoOr..
  Hij is zo SexY..Knap..lekker..moOii.. GewoOn Te lekkerr
  shahidd
  ii lovve youu
  -xXx-

 4. ik ben de grootste fan van jhon maar ik luister elkedag de liedje van hem meder down
  ik vind je super leuk jhon i love jou
  xx-ferhaana-xx

 5. hebben nix beters te doen. doe iets posietiefs waar houden julie zich bezig. ga stoep krijten of zo als julie nix te doen hbebben.

 6. Hallo Bollywood fans

  De kaarten kosten ongeveer 35,50-77,50 +-95,50? euro
  Volgens mij blijven de prijzen het zelfde.
  Anders kun je ook terecht op tel:0108481662
  Ben een echte Bollywood fan en zeker van Rani Mukherjee,Kareena Kapoor,Shah Rukh Khan en niet te vergeten Alka Yagnik.
  Ik luister iedere dag naar deze muziek en als ik tijd heb kijk/luister ik ook graag naar Bollywood films/dvd
  tot de 9de juni in Arena

  Groetjes Jona Segers

 7. AaahhH!! Ik wil ook zo graag gaann..
  Ik Ga alleen voor Shahid KapoOr..
  Hij is zo SexY..Knap..lekker..moOii.. GewoOn Te lekkerr
  shahidd

  J hebt helemaal gelYk, khOu oowk fn Shahid hY iiS egt te moOii gwoOn, te lkkr, te sexy, alles, en hY kan egt super gOett danSe! He is mY mann!
  Ik ga lkkr naar deze shOw tOe whOehOe, kep kaartjS fn 77.50 =D Super zin in, kga gwoOn Shahid ziien Yessss!!

 8. NOooo Hahaha ik wil naar Shahidd.. Hijs mij Mann Hoebedoel je die van jou !! Hijs ie egt lekkerrrr…:D knapp en danSen kan ie als de beste 😀

 9. Hallo allemaal,

  Ik vind het echt vreselijk dat ze het hebben verschoven! Alleen maar voor Salman Khan. Ik haat die gozer echt. Maar ze konden het toch ook zonder hem gedaan hebben???? Blijkbaar wel. Ze konden het ook laten op 25 mei. En dan konden ze het zonder Salman Khan doen. En als er mensen speciaal voor Salman Khan kwamen. Konden de mensen die dit hebben opgericht gewoon het geld in hun zak houden! Goede idee he van mij!!!

  Groetjes en veel liefs van: Shriya

 10. n0u s0rry maar ik m0et jullie wakker maken….. Hij heeft al een veriendin dus h0u maar 0p en tr0uwens als hij vrij is dan ben ik degene die hem zal krijgen dus pech gehad!1!! :P:P:P:P

  XxX-manish*

 11. Whuaha Jaa helaas kOmt Kareena oowk ppfff, maar ik vind Shahid & Kareena wel heel lief samen, en ik ben nu helemaal verliefd op Shahid, hij is de beste danser ooit, en zo gespierd en mooi alles! Was het maar alvast 9 junii….!!!

 12. OMG OMG OMG dit gaan de mensen niet menen.

  De show is geannuleerd! GVD, waarom waarom moet dat nou sjeejs, alleen maar omdat Salman Khan niet kan komen, want een zak damnnz,, ze kunnen de show toch laten doorgaan zonder hem, nu kan ik mijn Shahid niet meer ziienn =(=(

 13. ik ga graag want salman khan komt
  king of rock star komt egt vet heeey
  die rest mogen thuis blijven

 14. Hallo mensen!

  Dat salmaan khan niet kan komen is bull SHIT!!
  De shows zijn in usa en canada gewoon door gegaan en op 10 en 11 juni gaan de shows in uk ook gewoon door! MET SALMAAN KHAN!!

  Sekier kan de show niet organiseren omdat hij geen ervaring heeft met de indiase mangers. Hij kan zijn beloftes niet waar maken. En hij wil vooraf niet betalen.

  Sekier is gewoon een oplichter want hij flikt dit nu al voor de zoveelste keer.

 15. hallo
  iedereen ik ben hier voor het eerst ik denk dat het hier leuk is maar ik weet nit presis wat je hier kan doen dus ik zal het vragen wie weet wat je hier kan doen..> bij voor bad dank(K)(K) xxjes Teresa

 16. Teresa jij bent zeker een Nederlander dus je hebt hier niks aan wnt je kent ze niet eens dus still maar want jij kent volgens mij geen bollywood films!!!!! maar als je het kent typ het dan even want dan kan ik wat informatie geven oke Teressa xxxxxx

  groetjes Kareen

 17. heey
  holaa amigo’s
  sekier is familie van me free tickets dussssss
  jullie lkkr niejjj hahahaha
  adios amigo’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.