Shakti Kapoor uit vijfsterren hotel gegooid

Shakti KapoorLichten uit, camera aan en actie. Hoewel de scene zich uitstekend leent voor Bollywood schurk Shakti kapoor hebben we het niet over een nieuwe film, maar een incident dat een paar dagen geleden plaatsvond tussen Shakti kapoor en het personeel van the Goa Marriot resort. Shakti verbleef in het hotel omdat hij bezig was met filmopnames in Goa.

Op de bewuste dag besloot hij om half een ’s nachts nog wat drankjes te bestellen bij de bar. Een paar Black label shots later bestelde hij spare ribs, die op dat uur van de dag niet meer geserveerd konden worden. Hij besloot dat hij nog meer drankjes wilde en begon de ober te slaan toen die de rekening bracht omdat de bar ging sluiten. Vervolgens heeft hij bij het zwembad geurineerd, is naar de receptie gelopen en heeft vervolgens de manager geslagen. Toen hij zelfs voor de beveiligers onhandelbaar was, werd de hulp van de politie ingeroepen. Het hotel heeft verder geen klacht ingediend, maar Shakti Kapoor wel uit het hotel laten verwijderen.

2 REACTIES

  1. whahahha .. ze moesten hem naakt de straat op sturen dan zou hij mischien wel leren om netjes met mensen om te gaan .. die mislukkeling!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.