Speciale awards in Trinidad voor Rajesh en Zeenat

2

Zeenat en RajeshDe voormalige supersterren Rajesh Khanna en Zeenat Aman zullen tijdens de uitreiking van de Bollywood Movie Awards in Trinidad and Tobago geëerd worden met een award voor hun enorme bijdrage aan de Indiase filmindustrie. Khanna was razend populair onder de vrouwen vanwege zijn romantische scenes in films als ‘Aradhana’, ‘Do Raaste’, ‘Sachaa Jhutha’, ‘Kati Patang’, ‘Daag’ en ‘Aan Milo Sajna’. Zijn rol in de films ‘Anand’ and ‘Amar Prem’ heeft op velen een diepe indruk achter gelaten.

Zeenat Aman, voormalig Miss India, wordt tot op de dag van vandaag gezien als één van de meest sexy Bollywood actrices die een ware revolutie heeft ontketend in de Indiase filmindustrie door haar sensualiteit. Ze heeft onder meer gespeeld in bekende films als ‘Hare Rama Hare Krishna’, ‘Roti Kapda Aur Makan’, ‘Don’, ‘Satyam Shivam Sundaram’ en ‘Qurbani’.

De Bollywood Movie Awards in Trinidad en Tobago is een jaarlijks evenement ter ere van Indiase supersterren en zal dit jaar op 10 juni voor de achtste keer plaatsvinden. Ook bekende sterren als Akshay Kumar, Urmila Matondkar, Karisma Kapoor en Alisha Chinoy zullen tijdens het evenement optreden.

2 REACTIES

  1. Deze twee verdienen absoluut de eer!
    Film “Anand” van Rajesh khanna was Super goed en zeenat Aman is er totaal niet ver achter hoor!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.