Nederlandse cameraman draait Bollywood-film

De Nederlandse cameraman Rolf Dekens gaat in Pakistan en India een Bollywoodfilm draaien. Dat heeft Dekens vandaag gemeld. De film luistert naar de werktitel ‘Dishaant’ en wordt deze zomer opgenomen. De 27-jarige Dekens deed eerder onder meer het camerawerk voor de film Vet hard!, Shouf Shouf! de serie en de politieserie Van Speijk. Hij zou de eerste Nederlandse filmer zijn die in Bollywood draait. De afgestudeerde Filmacademie-student kwam in contact met de Indiase filmploeg via een Engelse stuntcoördinator. Dishaant wordt in juli, augustus en september opgenomen in India en Pakistan meldt de SP!TS.

8 REACTIES

  1. Volgens mij komen er alleen maar een paar scenes bollywood acteurs en dan alle maal van die kleffffff scenes
    So sijn nederlandse films eemnaal

    XxX-Manish*

  2. hij is maar een Camera man mensen, dus wees niet bang voor blote scenes, want de Directors bepalen wat voor scenes er moeten komen!

    En in Pakistan durven ze ook geen blote scenens te maken .. zal zeker een grote ophef van worden!

  3. De man is een cameraman….! Hij heeft het verhaal niet geschreven! Wat een jaloezie, rascisme en vooroordelen, ik vind het mooi om te zien dat mensen van verschillende rassen in staat zijn voor elkaar open te staan en samen te werken, dus camera man ik wens je veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.