Sharmila Tagore keurt huwelijk Saif Ali Khan goed

De succesvolle bollywood acteur Saif Ali Khan heeft de goedkeuring van zijn moeder, Sharmila Tagore, om met zijn Italiaanse vriendin Rosa Catalano te trouwen. Hij scheidde vorig jaar van voormalige Bollywood actrice Amrita Singh na een huwelijk van 14 jaar.

Saif Ali Khan | Bollywood.NL

Saif, zoon van de voormalige cricket speler Mansur Ali Khan Pataudi en voormalige Bollywood superster Sharmila Tagore was aanvankelijk niet zo succesvol in de filmwereld. Na jaren hard werk brak hij door met de films “Dil Chahta Hai”, “Parineeta”, “Hum Tum” en “Salaam Namaste”. Khan mag zich nu dan ook één van de meest populaire Bollywood acteurs beschouwen.

11 REACTIES

  1. IEEEEELLL!!!ze is lelijk, ik vind saif en preity beter bij elkaar passen, en z’n ex-vrouw is 12 jaar ouder dan hem!WTF!Hij is een mooie man, gaat die met lelijke vrouwen, oke uiterlijk telt niet bij de liefde maar hij kan toch het liefst met een indiase gaan!

  2. Alsjeblieft zeg. Het overgrote deel van de Bollywood sterren ziet er niet uit en heeft totaal geen uitstraling. Ik weet het, smaken verschillen nu eenmaal en Bollywood sterren zien er in ieder geval vrouwelijk en mannelijk uit (in vergelijking met die zogenaamde Hollywood sterren) maar voor de rest is het totaal niets!!

  3. hello

    na ja wat maakt uit itaiaan of africaan of hindoestaans…ze houden tochvan elkaar thats all what matther!!!Itaiaanse meisjes zijn best wel knap hoor!!en zijn vrouw is niet lelijk vind ik

    doei

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.