Weer film met misdadigers in de hoofdrol

Bollywood komt met een film met misdadigers als acteur. Dat meldt Nieuws.NL. In de fim ‘Pakad’ moeten Shyam Jatav en de vrouwelijke bandiet Neelam de hoofdrollen spelen. Momenteel zitten zij in de gevangenis. Regisseur Krishna Mishra wil hen voor de duur van de opnamen op borgtocht vrij krijgen. Verdere rollen worden ingevuld door Malkhan, Maan en Mohar Singh, die ooit het noorden en midden van India terroriseerden. Volgens regisseur Mishra is het bijzondere van zijn productie dat hij de bandieten op een realistische manier uitbeeldt. Het is niet de eerste keer dat misdadigers de filmwereld binnen treden. Eerder melde Bollywood.NL ook dat maffia baas Babloo Srivastava na zijn gevangenisstraf een carrière in Bollywood ambieert.

4 REACTIES

  1. Tja, reintegreren in de maatschappij krijgt nu ineens een hele nieuwe dimensie…………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.