Doden bij begrafenis Indiase filmster

RajkumarBij ongeregeldheden tijdens de begrafenis van de Indiase filmster Rajkumar in Bangalore zijn donderdag zeker acht mensen omgekomen. Dat heeft de Indiase politie vandaag bekendgemaakt. Meer dan 20.000 fans wilden de populaire 77-jarige Bollywood acteur een laatste eer bewijzen. Rellen ontstonden toen niet iedereen het stoffelijk overschot van Rajkumar kon zien. De politie werd bekogeld met stenen en er zijn 5 doden gevallen. De regering van de deelstaat waar de acteur vandaan kwam heeft zelfs twee dagen rouw afgekondigd.

4 REACTIES

  1. als je populair ben, dan ben je het gewoon.

    deze man was behalve dat hij populair was , ook nog eens een grote man,
    was met een heleboel goede doelen projecten voor arme mensen bezig.

    Jay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.