Vijf jaar gevangenisstraf voor Salman Khan

Salman Khan - FOTO AFP - BBCBollywood-ster Salman Khan is gisteren door de rechtbank in Jodhpur veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf omdat hij een zeldzame chinkara-gazelle heeft gestroopt. Dat meldt de Telegraaf. Volgens de krant doodde Khan het dier toen hij in 1998 met vrienden op vakantie was in de Thar-woestijn om herten te schieten. Hij houdt vol onschuldig te zijn. Leden van een plaatselijk stam, de Bishnoi, aanbidden de chinkara, en lichtten de autoriteiten in over de gestroopte gazelle. Daarnaast legden nog tachtig mensen bij de politie een belastende verklaring af tegen de Bollywood filmheld, schrijft ook De Volkskrant.
© AFP FOTO

44 REACTIES

  1. wat denken ze wel salman is onschuldig se zijn gewoon jaloer op hem…. hebben ze uberhaut nog bewijs dat hij het heeft gedaan hij is egt een sgatje en onschuldig..
    doei doei hvj salmen 4-ever -xx- tina

  2. En Bollywood Sensation dan =( Ik ga er ook naartoe voor hem hoor! =S HopelYk hebben ze een goede vervanger =)

  3. ik denk wel dat hij komt

    zijn advocaat zij dat die concert wel doorgaat en dat hij gewoon zal zijn

  4. dit is egt onzin wat ze doen 1 keer laten ze hem vrij dan over paar dagen pakken ze hem weer het is geen spel hoor hij is een acteur en niet een gewonne mens ik vind dit egt dom van de indiase rechtbank hoor ze hebben nog niet eens 100% bewijs of dat hij wel heeft gedaan ze zijn gewoon niet goed in hun hoofd maar ik weet zeker dat hij binne korte termijn zal weer vrij komen het is niet makelijk om een acteur zo als salman khan 5 jaar in cel laten blijven ze doen zeker wel wat om hem vrij te krijgen en ik hoop het ook want er zijn nog heel veel films van hem in de wacht.

  5. hij is onschuldig.
    mensen zijn gewoon jaloers op hem.
    laat hem met rust.
    hij blijft cool en stoer.

  6. nou tina … was jij wel daar toen hij op jacht ging … hoe weet jij nou dat hij onschuldig is?

    trouwens er is een getuige te voorschijn gekomen alleen te getuigen in het nadeel van Salman Khan,hij onderdook de politie,omdat hij door hen juist gedwongen werd te getuigen tegen Salman khan .. maar kan zijn dat SALMAN zijn mensen juist hierachter zitten .. je kon zijn intervieuw vorig week op zee tv volgen.

    dus het kan alle kanten op.

  7. Nou, dit is zo stom, hij is onschuldig!!!
    Ik hoop dat hij wel naar de show komt, anders ga ik niet, en hem 5 jaar missen is echt erg joh!!!
    Nou ik hoop dat hij in hoge beroep gaat, dit verdient hij niet!

    Salman, ik sta achter jou!
    X Sabrina

  8. owh dit is egt soooo erg. hij was één van de beste acteurs en altijd grappig in films. nu moeten we dat voor 5 jaar gaan missen…hij is egt eeen sgatje..
    doei doeii

  9. fouk all the rest of bollywood salman is the best ze willen hem niet zien omdat hij the beste is the one onle khan around the world hij is niet sharukh dat hij elke 5 min huillen hij is gewoon de echtte man my brother allah is with u ik zal for jou biedden.love u salman

  10. Salman is de beste aceur in bollywood hij is grote talent en een mooie en sexy jonge ik hou van hem ik hoop dat hij gaat terug kome indise rechtbeank is stomste rechtbank ter wereld blijf van hem af stome idioten hij is de beste salman ik hou van jou je bent de beste ik hoop dat deze stome beslising gaat weg ciao i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

  11. ach joh ,… hij gaat heus niet voor 5jaar lang de bak ik hoor .. hij komt zeker eerder eruit!! ben er zelfverzekerd van … gooien met geld helpt af en toe!!

  12. ik zou zeggen…Ga een leven zoeken…tjonge jonge…alleen omdat ie een hert heeft dood geschoten …meteen 5 jaar straf…slaat nergens op…! op de hele wereld worden er dieren geschoten…moeten zij allemaal ook 5 jaar straf krijgen…? tzzz…zielige mensen …gewoon van een mug een olifant maken …om wat geld bij te verdienen…!

  13. Mensen lopen hier te beweren dat de Indiaase rechtbank achterlijk en stom is dan hebben ze het lekker mis …

    ik vergelijk maar de rechtbanken van deze twee landen. Nepal en India ….

    Als een vrouw is Nepal 13 jaar celstraf krijgt voor het doden van een koe? neem ik aan dat Salman khan ook zijn straf moet uitzitten. Hij is geen God dat men hem met rust moet laten en zodat hij door kan kan met vandalizseren en doden.

    Salman Khan is gewoon maar een mens .. een mens begaat fouten en wordt daarvoor wel gestraft.

    Alleen zal het wel heel erg jammer zijn als we hem 5 jaar lang niet kunnen zien op het beeldbuis. hij was best grappig in zijn films.

  14. @@ BalaGak ..

    het was niet een normaal hert .. het was verboden om te jagen op die soort zeldzame dieren ,, hoeveel keren moet ik het nog bij verlmelden dat het ZELDZAME Antilopen waren??

    lees toch eens goed … geld voor een ieder die beweert dat het maar een hert was … als er niet op zulke dieren mag worden geschoten vind ik dat men hiermee rekening moet houden en niet later excuses komen zoeken .. tis je eigen schuld dat je wordt opgesloten, want als iet sniet mag dan mag het niet. men is wel koppig.

    en jah overal op de wereld gebeurt het toch, maar die mensen of de meesten worden niet aangegeven bij de politie … in het geval van Salman Khan is dat wel gebeurt en hoop dat men nu bewust wordt van de zaak en nog velen anderen mogen volgen bij de aangiftes…

  15. Heel vaak is men er niet van op de hoogte dat er met het doden van zulke zeldzame dieren en planten het ecoligische evenwicht in verwarring wordt gebracht!

    het evenwicht mag niet worden verstoord!maar velen vinden het niet interessant genoeg om te weten wat het allemaal inhoudt en denken alleen aan hun eigen hobby!!

  16. Ik Vind dat Anchu Helemaal Gelijk’Heeft.Als Een Burger Of Wie Dan OOwk Dat Zouw Doen Dan Wel Zoveel JAar of Meer Zelfs!!!
    Maaar Hij IS OOwk Geen LiefErtJuh Hoowr!!
    Wat Hij Allenmaal Doet Nouw ALs Juh Die
    VErHalen Allemaal hOort:S

    MAar Ze Filmen Zijn wel gOed Jah

  17. als iemand anders het doet, dan is het gelijk: ik heb niks gezien!! waar slaat dat op als ze bewijs hebben oke, omdat het een heilige dier is daarso!!maar hebben se al bewijs????
    jezus!!! hoe zielig ,als hij geen films maakt dan is het maar 1 musketier!! Mijn sgat shahrukh, maar ja hij alleen. Salman moet films maken, dat MOET gewoon!!

  18. Amsterdam,

    Ik vind het erg voor hem.
    Maar ja, hij is ook geen koekje.
    Jaise Karnie Waise Barnie

    Momina

  19. wat stom van de fans van die verwende ”vaders zoon”,die babyface zoon die maar niet volwassen kan worden en zich steeds als een kleine jongen gedraagd.

    het is heel jammer dat velen van jullie als het gaat om iemand die, niet eens je vriend is, en nog lang niet je man(iemand die niet eens met jou in contact wil komen vanwege zijn hoogmoedigheid) een negatieve daad pleegd, niet op een eerlijke manier benaderen.

    jammer, heel jammer met de jeugd van vandaag.

    daarom zie je dat ze vaak geen basis hebben in hun leven.

    misschien ligt het een beetje in de opvoeding.

    MAAR MIJN BOODSCHAP IS; WEES ALTIJD EERLIJK,WIE JE DAN OOK VOOR JE HEBT.

  20. ik hoop dat je snel in de film komt .
    dat hoop ik .
    maar je zit bijna altijd in cel.
    ik hoor altijd dat salman weer in de gevanines zit ik vind wil zielig voor jou.
    maaaaaaaaaaarrrrr je doe fouten dingen heel veel.
    waarom zit die andera star niet in gevaniganes.
    aleen jij.
    je doet veel fouten dingen.
    ik hoop dat je niet fouten dingen moeten doen.
    en gewoon films maken dat is goed voor jouw.
    ik hou van je films.
    maar als ik foeten dingen van je hoor dan heet ik je .
    haaaaaaaaaaaattttt.

  21. eej jahan khan iedereen weet dat salman onschuldig is maar nu moet je egt nie gaan seike over shah rukh hij is even goed als salman en trouwens wat kan hij eraan doen dat hij beter kan huile(in films). dus hou helemaal je bek houde over shah rukh…hij heeft hier niets mee te makeh dus alsjeblieft HOU HEM ER BUITEN.

  22. sorri hoor maar wat flauw waar slaat dat nou weer op om die f* herten en als anderen het doen neej hoor indiaase politie komt niej opdage en soow sielig voor sijn ma ligt in koma hoop weer \dat alles goed komt

  23. WAT alleen omdat een dier is dood geschoten,het slaat nergens op.op de hele wereld(AFGHANISTAN,IRAK) werden mensen gedood,en hier maken mensen zich zorgen over dieren,waar is de rechter voor die onschuldige mensen.

  24. JaY…….

    het is heel jammer dat velen van jullie als het gaat om iemand die, niet eens je vriend is, en nog lang niet je man(iemand die niet eens met jou in contact wil komen vanwege zijn hoogmoedigheid)

    jaY…WTF lul je n0u… jij weet t0G niet hoe het is om een ster te zijn…

    Wie zegt dat hij niet met andere pers0nen in c0ntact wil komen
    “vanweGe zYn h0ogmoedigheid…”

    SrrY Or… Maar als er elke dag een vreemde bY j0u komt weet ik ook niet 0f je altijd op een leuke manier reaGeer…

    DAt d0et elke ster…

    hY is daarin geen uitzonderinG…

    en als mensen teGen hem 0p kYken…LAat ze d0en…
    Dat bepalen ze zeker t0G zelf…???

    M0eten ze jou gaan aanbidden 0fzo…?!

    J0u gaat het ook nix aan hoe mensen hun kinderen 0pvoeden…
    Als0f jij “PERFECT” bent opgevooed en jij nu een perfect mens bent…?!

    Je noemt het zelf eerlijk maar ik weet zeker dat als het een ander persoon was geweest de getuigen niet hetzelfde hadden geraageerd…
    0mdat hij GELD heeft…

    Dat n0em ik niet eerlijk!

    Is mYn mening…=S =S =S
    M0est het ff seGGE…=P

  25. No niet salman jii…o0 damz.
    zijn ze gek ffwa?Stelletje jaloerse sukkels egt waar…
    Naja ik zal t0g niet geloven en b.t.w hij zit toch niet meer vast!
    Anyways Salman your tha best and tha bomb and innoucent:>
    love u always..

  26. salman khan stelt nix voor, het is lekker voor die acteurs. ze mogen van my allemaan de gavangenissen in behalve sharuk khan. myn meining.

  27. je hebt gelijk Sonia Salman is de beste en sexy en je Salim zwijg maar denk ge dat je best bent dan salman tzzzzzzzzzz hij is een shatje ok.

  28. […] media, waaronder Reuters. De 41-jarige Khan werd door de rechtbank in Jodhpur al veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf omdat hij in 1998 een zeldzame chinkara-gazelle heeft doodgeschoten bij het jagen. Hij ging […]

  29. Waarom zou hij onschuldig zijn???
    Hij heeft het gedaan anders waarom zovele vingers tegen hem gericht ??

    JAISA KARNI WAISA BHARNI…

    SALMAN JAO MUNNA BHAI KE SAATH CHAKKI PISSO..
    TUM DONO ANDAR JAA KAR FILM SHOUTING KARNA OKE…
    FILM KA NAAM HOGA “BHAI BHAI” YA DO SARKARI DULHA…

    VERY GREAT…..:))))

  30. Salman Khan heeft het wel gedaan, de straf die hij krijgt is wel heel hoog. Daarom denk ik ook dat dat met zijn beroemdheid te maken heeft. Nu hij voor een tijd wordt opgesloten kunnen de andere de kans krijgen.

    Ze zitten een hele tijd al achter Salman Khan en Sanjay Dutt aan.

  31. Salim, jij kan het zeker niet hebben dat een man als Salman Khan bij de vrouwen in de smaak valt.

    Geloof mij, ik heb hem gesproken op Schiphol, hij heeft niet alleen een mooi body, hij is ook heel aardig.

  32. Beste Jay,
    Waarom geef je zo af op Salman Khan, toch ook jaloers.

    Is jouw basis dan zo goed, pak dan iemand die jouw gelijke is en je antwoord kan geven, Salman Khan kan je geen antwoord geven.

    Kijk eerst eens even naar je eigen opvoeding.

    We hebben het hier over een acteur, zijn prive leven is van hem.

    Je hebt je wel in Salam Khan verdiept, je schijnt heeel veeeeel
    over hem te weten, maar niet heus. Hou dus op met fantaseren en schenk je energie aan je werk en je eigen familie.

    Heel veel sterkte.
    Mea

  33. Mensen ho ho hij kan wel goed en/of de beste zijn maar dat wil toch niet zeggen dat hij onschuldig is !!!!!!!!
    Misschien ook terecht !!
    Hij is altijd uit de hoogte en heeft capsones heb hem zowel in India en in Nederland ontmoet !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.