Saif Ali Khan op Australische postzegel

Saif Ali KhanSaif Ali Khan is de eerste Indiër die op een Australische postzegel verschijnt. Saif heeft deze prestatie letterlijk al dansend bereikt door zijn spectaculaire ‘bhangra’ show, samen met Rani Mukherjee, tijdens de Bollywood afsluitingsceremonie van ’the Commonwealth Games’ in Melbourne.

De 50 cent zegel met Saif is op 27 maart uitgebracht ter herdenking van de Melbourne Commonwealth Games in 2006. Op de zegel is hij samen met andere dansers te zien in een groene kurta. Andere beroemde Bollywoodsterren zoals Rani Mukherjee, Aishwarya Rai, Priyanka Chopra en Lara Dutta die ook hebben opgetreden, mogen zich helaas niet gelukkig prijzen met een eigen postzegel. Dit is dan ook echt een mijlpaal voor Saif, te meer omdat het niet gebruikelijk is dat Indiase filmsterren op postzegels worden afgebeeld. Hopelijk herstelt Saif sneller van zijn blinde darmoperatie door deze prestatie.

8 REACTIES

  1. Hij is zoooooooo lekkerrrrrrrr!Maar die nieuwe kapsel van hem staat hem echt niet!JAK!en z’n viendin is lelijk!!!!!!!!Jak!Hij moet preity ofzo!Ze passen beter bijelkaar!;)

  2. salaam ik ben heel blij dat Saif Ali Khan op Australische postzegel komt te voor scheinen

    godaafes

    good by

    dag

  3. Waar kun je dat ding dan halen…wil best wel eentje…hij is echt sweet…die glimlach van hem…!

  4. sorri maar saif is wel goed als acteur maar hij denkt dat hij iets is maare …..
    boeit nie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.